Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Alpay Erdem’in Jeofizik Mühendisliğini Bırakıp Karikatürist Olma Yolculuğu

Alpay Erdem’in Jeofizik Mühendisliğini Bırakıp Karikatürist Olma Yolculuğu

MAPFRE Sigorta'nın DüşleYaşa blog'u kapsamında yayına başlayan serisinin ilk konuğu kariyerini tutkusu olan karikatür ve mizah üzerine kuran Alpay Erdem.

MAPFRE Sigorta, bugünü yaşamaya ve anı hissetmeye teşvik eden blog’u DüşleYaşa’yı hazırladığı video serisi ile duyurdu. Seri, hayal edip gerçekleştiren kişilerin hikayelerini anlatırken kendi hayallerinin peşinden gitmek isteyenlere ilham vermeyi ve onları motive etmeyi amaçlıyor. Serinin ilk konuğu tanınan bir karikatürist olmanın yanı sıra son dönemde stand-up gösterileriyle de kendinden söz ettiren Alpay Erdem oldu.

Video, Alpay Erdem’in çocukluğundan başlayarak hayatındaki kırılma noktalarında aldığı kritik kararlara ve zorlandığı anlara kadar uzanıyor. Gençliğinde hayalleri ile gerçeklik arasında yaşadığı ikilemleri ve bugüne gelirken yaşadıklarını samimi bir üslupla anlatıyor. Ne yapmak istediğinin farkına vardığı anda onun peşinden giden Erdem, düşlediği hayatı yaşamak isteyenler için kendi deneyimlerini eğlenceli mizacıyla DüşleYaşa Blog üzerinden aktarıyor.

Kendi hayallerini gerçekleştirmek isteyenlere motivasyon

Üniversitede jeofizik mühendisliği eğitimi alan Alpay Erdem, karikatürist olmak için yaşadığı zorlukların üstesinden nasıl geldiği, nasıl bir yol izlediği, stand-up gösterilerini hayata geçirmeye nasıl karar verdiği gibi kendi hayatındaki dönüm noktalarını ve bilgi birikimini detaylarıyla anlatıyor. Hayali olan, hayal eden herkesin kendine dair bir şeyler de bulabileceği Alpay Erdem’in hayat hikayesi DüşleYaşa Blog’da yayınlanacak pek çok ilham verici hayat hikayesinin ilki. 

Alpay Erdem hayallerini gerçekleştirmek için yaşadıklarını aktarırken bu hikayeden yola çıkarak kendi hayalleri üzerinde çalışmak isteyenler için de ipuçları ve öneriler paylaşıyor. Alpay Erdem’in hikayesine ve detaylı bilgiye mapfre.com.tr/blog adresinden ulaşabilirsiniz.

Reklamveren: MAPFRE Sigorta
İçerik Ajansı: Contentus İçerik Ajansı
Prodüksiyon Şirketi: Basefade
Yapımcı: Aytaç Bilgin
Yönetmen: Mehmet Ali Ergin

Görsel: DüşleYaşa