Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İntikam Tatlıdır ama Bedava Whopper Daha Güzeldir

İntikam Tatlıdır ama Bedava Whopper Daha Güzeldir

Burger King ABD, Anti-Sevgililer Günü temalı kampanyasında eski sevgilisinin fotoğraflarını şubelere getirenlere bedava Whopper verecek.

Burger King bu yıl alışılmışın dışında bir Sevgililer Günü kampanyası ile geliyor. Bu özel günün temasını tersine çeviren fast food markası Anti-Sevgililer Günü kampanyası gerçekleştirecek. Eski sevgililere ait fotoğrafların ızgara ateşinde yanıp kül olacağı kampanyanın teması geçtiğimiz hafta vizyona giren Harley Quinn karakterinin yer aldığı Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) filminden geliyor. Burger King, Sevgililer Günü’nü Harley Quinn tarzında kutluyor.

Eski sevgililerinin fotoğrafını getirene bedava Whopper

MullenLowe U.S. imzalı kampanyada New York, Los Angeles, San Francisco ve Boston’daki seçili Burger King şubelerindeki Ayrılık Kutuları’na (Breakup Boxes) eski sevgililerinin fotoğraflarını getiren müşteriler bedava Whopper kazanacak. Eski sevgililerinin fotoğrafını bulamayanlar için de bir çözüm bulunuyor. Bazı şubelerde fotoğraflara ek olarak eski sevgililerin elbiseleri veya vermiş olduğu hediyeler de kutulara atılabilecek.

Buna ek olarak Warner Bros. Pictures’ın yeni filmi Birds of Prey ile iş birliği yapan Burger King, New York’ta yer alan bir şubesini de Harley Quinn temasına sahip olacak şekilde yeniden tasarladı. Banyosundan dış camlarına kadar mekanın her yerinde Harley Quinn’in tarzı hissediliyor. Şubenin fotoğrafını paylaşan marka “Kral varken Joker’i kim ne yapsın” sözleri ile Joker’e selam gönderiyor.

Burger King, Ayrılık Kutuları’nın olduğu şubelere yakın olmayanlar içinse uygulama üzerinden küçük bir sınav gerçekleştirecek. Beş sorudan dördünü doğru yanıtlayan kullanıcılar 3 dolara Whopper yeme şansı yakalayacak.

Künye

Müşteri: Burger King
Küresel CMO: Fernando Machado
Ajans: MullenLowe U.S.
CCO: Mark Wenneker
İdari Yaratıcı Yönetmen: Tim Vaccarino, Dave Weist
Yaratıcı Yönetmen: Enrique Camacho
Metin Yazarı: Wilsynn Wheat
Dijital Yapımcı: Chris Badders
Baskı Yayın Yönetmeni: Aidan Finnan
Senior Production Artist: Nat Novak
Sanat Yapımcısı: Tracy Maidment
Strateji Uzmanı: Byron Morgan
Sosyal Medya İçerik Yazarı: Arielle Mulgrew
Topluluk Yöneticisi: Katie Nisbet
Proje Müdürü Yardımcısı: Morgan Playle
Hesap Yöneticisi: Alison Whisenant
Müşteri Temsilcisi: Leila Chee

Görsel: Twitter