Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
IDEO’nun Baş Yaratıcı Yönetmeni Paul Bennett Bu Akşam ATÖLYE’de

IDEO’nun Baş Yaratıcı Yönetmeni Paul Bennett Bu Akşam ATÖLYE’de

IDEO'nun Baş Yaratıcı Yönetmeni Paul Bennett topluluk tasarımı, birlikte üretmek ve ağ oluşturmak üzerine 15 Ocak akşamı ATÖLYE'de konuşacak.

Günümüzün en önemli ve kilit değerlerinden birisi topluluk yaratmak ve bu toplulukla bir olmak. Bir influencer için bu etki gücü anlamına geliyor, bir mekan için düzenli ziyaret eden kişiler, bir yaratıcı çalışma alanı içinse ortaya çıkacak faydanın çapını artırıyor. Disiplinlerötesi inovasyon platformu olarak ATÖLYE kendi komünitesiyle olan ilişkisini ve komünitesi içindeki ilişkiyi sürekli gözeterek daha fazla fayda üretmeye odaklanıyor. Tecrübelerini Medium hesaplarından yayınlayan ATÖLYE’nin Komünite Yöneticisi Atılım Şahin’in de komünite kavramına ve kürasyonuna yaklaşımına daha önce yer vermiştik. ATÖLYE bugün de bu değerlere odağına alan bir etkinlik düzenliyor. Uluslararası tasarım ve danışmanlık şirketi IDEO’nun Baş Yaratıcı Yönetmeni Paul Bennett ile bir sohbet gerçekleşecek.

IDEO, günümüzün önde gelen küresel tasarım şirketleri arasında yer alıyor. Şirketin Cambridge, Şikago, Londra, Münih, New York, Palo Alto, San Francisco, Şangay ve Tokyo’da ofisi bulunuyor. IDEO’daki içeriklerin kalite kontrolünden sorumlu olan Paul Bennett 2001’den beri IDEO çatısı altında çalışmalarını sürdürüyor. Bennett aynı zamanda insan odaklı tasarım ve tasarım odaklı inovasyon konusunda bir düşünce lideri olarak da saygı görüyor.

Paul Bennett, insan odaklı tasarım kullanarak yoksulluğu bitirmeyi hedefleyen IDEO.org adına Afrika’da yürüttükleri projelerden bahsedecek. Ayrıca bu minvalde topluluk yaratma, insanlarla birlikte yeni kamu politikaları ve hizmetleri oluşturma ve toplumsal değişim hedefiyle ağ geliştirme gibi konular da konuşulacak. Düşünce lideri, eğitimci ve deneyimli konuşmacı Paul Bennett ile İngilizce olarak gerçekleşecek olan konuşma ATÖLYE’de akşam 19:00’da başlayacak. Etkinlik ücretsiz ve detaylı bilgi için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Görsel: IDEO