Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Disney’den Güzel Haber: Yavru Ördek Güvenilir Ellerde!

Disney’den Güzel Haber: Yavru Ördek Güvenilir Ellerde!

Reklam ajansı BETC'in Disneyland için hazırladığı reklam filminde yavru ördeğin çok sevdiği çizgi roman karakteri Donald Duck'a ulaşma hikayesini izliyoruz.

Disney bir çok çocuğun hayallerini süsleyen kocaman bir dünya. Bir çoğumuzu karakterleri, hikayeleri ve filmleriyle büyüleyen Walt Disney Şirketi 1923 yılında Walt ve Roy Disney kardeşler tarafından bir animasyon şirketi olarak kuruldu.  Daha sonra Hollywood stüdyoları haline haline gelen şirket, sevenlerini hem beyaz perde aracılığıyla hem de sayısı 6’yı bulan eğlence parkları Disneyland’ler ile sevilen karakterleriyle buluşturuyor. Disney, bünyesinde barındırdığı Disney Prensesleri ve 21st Century FoxPixar, Marvel, LucasFilm şirketleri ile çizgi film ve animasyon dünyasında oldukça önemli bir yere sahip.

Donald Duck Hayranı Yavru Ördeğin Göç Hikayesi

Fransız reklam ajansı BETC’nin hazırladığı reklam filminde yavru bir ördeğin hikayesini izliyoruz. Yavru ördek bir gün bahçede kelebek ile oynarken Donald Duck’ın çizgi romanına denk gelir. Çizgi romanı gördüğü gibi meraka kapılan yavru ördek dergiyi de yaşadığı yere götürür. Her geçen gün hikayelerde gördüğü Donald Duck’a hayranlığı artar. Onu taklit ederek gerçek bir ördek olmayı öğrenmeye çalışır. Zaman için mevsim değişir ve kış gelir. Bu yüzden yavru ördeğin ailesi, bulundukları yerden göçmeye karar verir. Göç ederken bu çok sevdiği kitabı da kendisiyle birlikte götürmeye çalışan yavru ördek maalesef başarısız olur ve kitabı göle düşürür. Bunun üzerine çok üzülür ama yola devam etmek zorundadır. Gel zaman git zaman ailesiyle birlikte güvenli bir yere ulaşan yavru ördek, geride bıraktığı kitabını düşünüp etrafta gezinirken bir gölgeyle karşılaşır. Kafasını kaldırdığında, karşısında ne görsün? Çizgi romanındaki karakter, Donald Duck! Meğer ördek ailesinin vardığı güvenli topraklar, onu sıcacık bir gülümsemesiyle karşılayan Donald Duck’ın da yaşadığı yer Disneyland’miş.

Künye

Reklam Ajansı: BETC, Paris, France
Ajans Yönetimi: Anne-Laure Brunner, Marion Gondeau, Pauline Mezzadri
Baş Yaratıcı Yönetmen: Antoinette Beatson
Yaratıcı Yönetmen: Christophe Clapier
Sanat Yönetmeni: Julien Lefèvre
Sanat Yönetmeni Asistanı: Clément Chayé
Metin Yazarı: Alban Gallée
Stratejik Planlama: Antoine Pivard
Post-Prodüksiyon Danışmanı: Alexandra Houillon
Prodüksiyon Şirketi: General Pop
Ses Prodüksiyon: Gum Production
3D Stüdyo / Yönetmen: Unit Images

Görsel: Youtube, Twitter