Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hayal Gücü Teknolojinin Yapı Taşlarından Mıdır?

Hayal Gücü Teknolojinin Yapı Taşlarından Mıdır?

ATÖLYE, Technology & Human Imagination etkinliğinde teknolojiyi ve hayal gücünü bir araya getirip üretimlerinde bu iki başlığı odağına alan kişileri bir araya getiriyor.

İnsan hayal etmese, merak duymasa teknolojiyle bu kadar ileriye gidemeyebilirdi. İçimizdeki “sonrasında ne var” ya da “ne olabilir” soruları türümüzün her manada ilerlemesini sağlıyor. Sorular sordukça cevaplara yöneliyoruz, cevaplar da bizleri daha bilinçli birer insana dönüştürme potansiyeli taşıyor. bomontiada’da bulunan  ATÖLYE, organizasyon ve öğrenme tasarımı, servis tasarımı, dijital tasarım, mimari tasarım ve iletişim tasarımı gibi farklı konularda yetkin çekirdek ekibinin ortak uzmanlığı “insan odaklı tasarım” yaklaşımı ile ürün ve hizmetler geliştiriyor. ATÖLYE, stratejik tasarım stüdyosu ve yaratıcı platformun oluşturduğu özgün birleşim ile farklı ölçeklerde uzun vadeli değer ve etki yaratmayı hedefliyor. Birçok etkinliğe bünyesinde yer veren ATÖLYE şimdi de  Technology & Human Imagination etkinliğiyle karşımızda.

İnsan Hayal Ettiğinden Fazlasını Üretebilir mi?

ATÖLYE, Technology & Human Imagination etkinliğinde teknolojiyi ve hayal gücünü bir araya getirip üretimlerinde bu iki başlığı odağına alan kişileri bir araya getiriyor. Etkinlikte değerli konuklar önemli konulara değinecekler. ATÖLYE komünitesine katılan, Birleşik Krallık temelli sanatçı ve yazar James Bridle, akademisyen ve küratör Ebru Yetişkin, sanatçı ve eğitmen Bager Akbay, Oddviz kurucu ortağı Serkan Kaptan bu etkinlikte katılımcılarla sohbet edip fikirlerini ortaya açacaklar.

Teknoloji ve insan arasındaki ilişkiye farklı bir açıdan bakmayı hedefliyor ATÖLYE bu etkinliğinde. Ve bunun hayal gücü ile olan ilişkisinin konuşulmasını arzuluyor. Etkinlik ücretsiz ve İngilizce olarak gerçekleşecek. 18 Eylül akşamı 19.00-21.00 arası gerçekleşecek etkinlikle ilgili detayları buradan edinebilirsiniz.

Görsel: ATÖLYE