Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
CIID’nin İstanbul’daki İlk Yaz Okulu ATÖLYE İş Birliğiyle Açılıyor

CIID’nin İstanbul’daki İlk Yaz Okulu ATÖLYE İş Birliğiyle Açılıyor

ATÖLYE ve Copenhagen Institute of Interaction Design (CIID) bu yaz İstanbul'da iki farklı haftada birbirinden bağımsız toplam 8 eğitim düzenliyor.

Copenhagen Institute of Interaction Design (CIID), Danimarka’da etkileşim tasarımı üzerine yüksek öğretim ve danışmanlık veren uluslararası bir yaratıcılık platformu. 2007’de açılan CIID, bireyler ve kurumlar için yaşam odaklı inovasyon alanında araç ve beceriler sunan yaz okulu düzenliyor ve düzenledikleri yaz okullarının temalarını Birleşmiş Milletler’in Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri çerçevesinde seçiyor. Bütün eğitimlerin merkezinde hızlı prototipleme ve tasarım odaklı düşünme yer alıyor. Tüm bu eğitimlerin amacı da katılımcıları gelecekte karşılaşabilecekleri zorluklara karşı inovasyon ve tasarım konusunda bilgi ve becerilerle güçlendirmek.

ATÖLYE ve CIID’den Etkileşim Dolu Bir Yaz!

CIID’nin İstanbul’daki ilk yaz okulu Ağustos ayında ATÖLYE işbirliğiyle gerçekleşiyor. CIID Istanbul Yaz Okulu’nda, iki farklı haftada birbirinden bağımsız yoğun öğrenme bazlı toplam 8 eğitim düzenlenecek. 6 – 10 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek eğitimlerin başlıkları; Servis Tasarımı İçin Tasarım Odaklı Düşünme, Etkileşim Tasarımına Giriş, Blok Zinciri ile Tasarım ve İnsan Odaklı Araştırma Teknikleri olacak. 13 – 17 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek eğitimlerin başlıkları ise; Kapsayıcı Tasarım, Hikaye Anlatma Stratejileri ve Teknikleri, Bağlı Ürünler Tasarlama ve Makine Öğrenimi olacak.

Herkese açık ve İngilizce gerçekleşecek Yaz Okulu’ndaki tüm eğitimler için kontenjan 20 kişiyle sınırlı. Eğitimler en az 10 katılımcıya ulaşmaması durumunda iptal edilecek. Her eğitim için ücret 990 Euro olarak belirlenmiş. Ayrıca öğrencilerin bu eğitimlerde %10 indirimi var.

Yoğun öğrenme ve uygulama deneyimi içeren Yaz Okulu’na okulun sitesinden kayıt olabilirsiniz.

Görsel: ATÖLYE ve Alexis Brown