Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hayat Pahalılığına Dikkat Çeken Etiketler

Hayat Pahalılığına Dikkat Çeken Etiketler

'Gençlik Devirecek' adlı sosyal medya topluluğu, market rafları ile mağazalarda ürünlerin üstüne yapıştırılan etiketlerle hayat pahalılığına dikkat çekiyor.

Bugün farklı şehirlerde bulunan market ve mağaza raflarında ürün fiyatlarının yanında bazı etiketler belirdi. Hayat pahalılığına vurgu yapan bu etiketlerin görüntüleri kısa sürede sosyal medyada yayılarak dikkatleri çekti. “Gençlik Devirecek” adlı topluluğunun farkındalık kampanyası olan etiketlerde, ürünlerdeki fiyat artışlarından iktidar paydaşları sorumlu tutuluyor. Erdoğan ve Bahçeli’nin fotoğraflarının yer aldığı etiketlerle, yaklaşan seçimlerde oy kullanırken hayat pahalılığının sebeplerinin unutulmaması isteniyor.

Tasarımı İzmirli görsel tasarımcı Mahir Akkoyunlu‘ya ait olan stickerlara, Akkoyunlu’nun açıklamasına göre Bahçeli ve Erdoğan görselleri sonradan eklenmiş. Etiketlerin yer aldığı ürün ve market rafı görselleri sosyal medyada #GençlikDevirecek hashtagi ile paylaşılmaya devam ediyor. Topluluk, dileyenlerin etiketlere bu bağlantı üzerinden ulaşabileceğini duyurdu.


Görseller: Twitter, Instagram