Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Geleceğin Sürücüleri için Bentley Bebek Arabası

Geleceğin Sürücüleri için Bentley Bebek Arabası

Bentley, sınırlı sayıda ürettiği bebek arabasıyla geleceğin sürücülerini Bentley konforuyla ve güvenliğiyle tanıştırıyor.

Otomobillerin özelliklerini, günlük yaşamın bir parçası olan başka araçlar ya da eşyalar üzerinden anlatan çok sayıda yaratıcı kampanyaya yer verdik. Bunların içinde en çarpıcı olanlar Ford’da geldi. Bebekler uyusun diye otomobil ortamı yaratan beşik, kendi kendine fren yapan market arabası, çiftlerin uyurken şerit işgali yapmasını önleyen akıllı yatak ve gürültü geçirmeyen köpek kulübesi bunlardan bir kısmıydı. Yine Mercedes-Benz’in arka ayaklarını kaybeden bir köpek için yaptığı Mercedes yürüteç de etkileyici örneklerdendi. Bently de çocukla birlikte büyüyen lüks bebek arabasıyla benzer bir yaklaşım izliyor.

“Mulliner Bentley Inspired 6 in 1 Stroller Trike” isimli araç, adından da anlaşılacağı üzere estetik açıdan markanın lüks Mulliner otomobillerinden ilham alıyor. Sınırlı sayıda üretilmiş bir ürün olarak piyasaya sunulan bu 3 tekerli Bentley’nin fiyatı, 649 dolar.

Jantların ortalarında ikonik “B” sembolü yer alıyor. Kaymayı önleyici metal pedallar da Mulliner’ın gaz pedalının kopyası. Gidonda ve kadroda Bentley amblemi bulunuyor. Kadro, markanın ikonik White Sand (beyaz kum) renginde.

Çocukla büyüyünce bebek arabasından 3 tekerli bisiklete dönüştürülebiliyor

Mulliner Trike, tahmin edeceğiniz üzere çocukların güvenliğini ön planda tutuyor. Araç minikleri suni deriyle kaplı koltuğa sabitleyecek beş noktalı güvenilir bir emniyet kemeriyle donatılmış. Bu arada, kapatılabilir bir güneşlik çocuğu güneşin zararlı etkilerinden koruyor. Çocukların atıştırmalıklarını saklayabilmeleri için kadroya takılı bir çanta da eklenmiş.

Bu üç tekerlekli bisiklet – bebek arabasının en önemli özelliklerinden biri ise çocukla birlikte büyüyecek şekilde tasarlanmış olması. Ayarlanabilir altı moduyla, bir yandan Bentley tarzını yansıtırken bir yandan da büyüyen çocuğa ayak uyduruyor. Küçük yaştaki çocuklar için bebek arabası olarak kullanılabiliyor. Bu modda iken çocuğun ebeveyne dönük olarak oturtulduğu bir konfigürasyon sunuyor. Yavaş yavaş gelişmekte olan bir macera duygusuna sahip olan biraz daha büyük “sürücüler” için koltuklar öne bakacak şekilde çevirilebiliyor ve yavaş yavaş pedalları keşfetmeye başlayabiliyorlar.

2 yaş ve üzerine geldiğinde biraz daha bağımsızlaşan çocukların, kendi başlarına pedal çevirmesine imkan tanımak için üç tekerlekli bisikletin arkalığı ve ebeveyn kolu çıkarılabiliyor.

Görsel: Bentley