Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hem Bavul Hem de Bebek Arabası

Hem Bavul Hem de Bebek Arabası

Seyahat eden ebeveynler için tasarlanan Easy Journey, hem bavul olarak hem de bebek arabasına dönüşerek hayatı kolaylaştırıyor.

Bu yılki Red Dot’un Tasarım Konsepti ödülünün kazananı Easy Journey adında bir hibrit tasarım. Ön kapağının altında her an açılmaya hazır katlanmış bir bebek arabası bulunuyor. Bebek arabası açıldığında bebeğin eşyaları için bagaj rolüne bürünüyor. Bebek arabası, 18 ila 24 aylık bir çocuğun sığabileceği kadar büyük, tenteli ve bacak dayama bölümü olan tam donanımlı bir araç. Easy Journey, Taizhou Üniversitesi’nden (Çin); Chen Shilong, Fu Qiming ve Ma Jinjin tarafından tasarlanmış.

Hemen açılıp bebek arabasına dönüşüyor

Bebek arabası bavulun sert kapağında bir bölümü işgal etse de eşyaları koymak için kullanıcıya yeterince alan kaldığı belirtiliyor. Tasarımda 3 çift 360° dönebilen tekerlek bulunuyor. Bir tane de sabit tekeri mevcut. Seyahat çantası olarak kullanıldığında 4 teker üzerinde dengede kalıyor.

Onu bebek arabası modunda kullanmak istediğinizde, sert kasanın iç kısmından fazladan bir çift tekerlek çıkıyor. Arabanın açılıp kullanılır hale gelmesi 1 dakikadan kısa sürüyor. Birden fazla çocuğa sahip olmak isteyen ebeveynler için, her yeni bebek doğduğu dönemde tekrar kullanabilecekleri iyi bir yatırım gibi duruyor. Ebeveynlerin kolaylıkla seyahat etmelerine, bagajlarını ve çocuklarını organize, manevra yapması kolay tek bir ünitede taşımalarına imkan tanıyor.

bebek arabası bavul

Diğer yaratıcı bavul tasarımı haberlerimize buradan göz atabilirsiniz.

Görsel: Red Dot