Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
En Kötü Anında Motivasyonun Bir Tuş Uzağında

En Kötü Anında Motivasyonun Bir Tuş Uzağında

AXA, Liverpool FC futbolcularının birbirlerini teşvik ve tebrik eden sözlerini kayıt altına alarak günlük motivasyon mesajları veren bir tuşta topladı.

Pandemi sürecinde spor dünyası için en büyük eksiklerden biri hiç şüphesiz taraftarlardan yoksun boş stadyumlar oldu. Tabii ki seyircisiz oynanan bu maçlarda futbolcuların, teknik direktörlerin ya da hakemlerin maç içi konuşmaları daha net duyuldu. Oyuncuların saha içinde takım arkadaşlarına söylediği motivasyon ve destek içerikleri konuşmaları televizyon başında da duymak mümkündü. Bu fevkalade motivasyon konuşmalarının Know You Can sloganıyla eşsiz bir uyum yakaladığını fark eden AXA, İngiltere’nin en köklü futbol takımlarından biri olan Liverpool FC’nin resmi partneri olarak motivasyon dozu yüksek bir reklam filmine imza attı.

Günü neşelendirmek ve kendinle gurur duymak için motivasyon konuşmasından iyisi yoktur. Elinden gelenin en iyisini yapmak ve zorlukların üstesinden gelmek için mücadele edenlere ilham olmak isteyen AXA da Publicis Sport tarafından hazırlanan Touch of Confidence kampanyasıyla dünyanın en iyi kulüplerinden biri olan Liverpool FC’deki dostluk ve güven ortamını olabildiğince çok insana iletmeyi hedefliyor. Bu amaç doğrultusunda yaratılan kampanyada kulübün büyük bir hayranı ve ses kayıtçısı Simon karakteri ortaya çıkıyor.

Taraftar yok Simon var

Kampanya, desteklendiğinizde ve iyi hissettiğinizde elinizden gelenin en iyisini yapabileceğinizi ve kişisel zorluklarınızın üstesinden gelebilmek için büyük bir güce sahip olabileceğinizi gösteriyor. Simon da Liverpool FC’nin AXA sponsorlu antrenman merkezinde ses kayıtları alırken hem bu zorlu işe olan aşkını anlatıyor hem de hareketleriyle bu çabasını gösteriyor. Hatta kayıtları alırken kimi zaman sınırları aştığı durumlar da oluyor. Yine de işini özveriyle yaptığını her hareketinden anlamak mümkün oluyor.

İlham verici cümlelerin kayıt altına alındığı Touch of Confidence kampanyasında bu motivasyon içerikli konuşmalar büyük mavi bir düğmenin yer aldığı cihazda toplandı. ihtiyacı olan herkese motivasyon mesajları veren bu minik cihaz günlük motivasyonu için güzel sözler duymak isteyenlerin kurtarıcısı oluyor. Kulübün sosyal medya kanallarından çeşitli yarışmalarla dağıtılan olan minik motivasyon kutusu sadece 150 adet üretildi.

Künye:

Müşteri: AXA
Ajans: Publicis Sport
Sanat Yönetmeni: Joseph Roman, Dana Terki, Marion Bechet
Metin Yazarı: Joseph Roman, Joseph Nguyen Thomas
Agency Producer: Alice Lombard
Yapım Şirketi: OBVIOUS
Yönetmen: Yacine Saadi
Görüntü Yönetmeni: Mathias Zivanovic
Yapımcı: Maximilien Rivolet
Baş Yapımcı: India Demange 
Editör: Gabriel Viallet
Ses Editörü: Thomas Canu
Post Prodüksiyon Ses: Benzene

Görsel: YouTube, The Stable