Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
“Dinosaurs in Love” ve Sadece 24 Saatte Hazırlanan Videosu Herkesin Kalbini Çaldı

“Dinosaurs in Love” ve Sadece 24 Saatte Hazırlanan Videosu Herkesin Kalbini Çaldı

Müzisyen Tom Rosenthal'in 3 yaşındaki kızı Fenn tarafından yazılan ve seslendirilen "Dinosaurs in Love" viral oldu ve 24 saate hazırlanan videosuyla da dikkat çekti.

Müzisyen Tom Rosenthal’in 3 yaşındaki kızı Fenn – aynı zamanda bir çocuk internet yıldızı – Dinosaurs in Love adlı şarkıyla büyük ilgi topladı. Twitter’da yüz binlerce insan bu şarkıyı paylaştı, Jimmy Fallon programında bu şarkıyı söyledi, şarkı ana haber bültenlerine konu oldu. Şarkının kendisi kadar sonradan yapılan animasyonlu videosu da ilgi topladı. Animasyonun usta isimleri Hannah Jacobs, Anna Ginsburg ve Katy Wang, tıpkı bu şarkı kadar samimi ve şirin bir video hazırlamak üzere kolları sıvadı.

 

Son teslim tarihi ertesi gün!

Videonun hazırlanma hikayesine gelelim… Tom Rosenthal, Hannah Jacobs’ı aramış ve şarkı için ertesi gün çıkacağı BBC The One Show’a kadar hazır olacak şekilde bir video sipariş etmiş. Yani düşünün ki bir müzik videosu hazırlamanız isteniyor ve son teslim tarihi de ertesi gün. Hannah Jacobs, bunun ilginç bir kendine meydan okuma deneyimi olacağını düşünmüş. Yalnızca 24 saat içinde nasıl bir film yaratabileceğini görmek için teklifi kabul etmiş. Daha önce uyum içinde çalışabildiği diğer animasyon sanatçıları Anna Ginsburg’dan ve Katy Wang’den de yardım istemiş. Ekibin beraberce çalıştığı uykusuz bir gecenin ardından ortaya şarkıyla uyum içinde, şirin mi şirin bir video çıkmış.

Şarkının sözleri ve bestesi 3 yaşındaki Fenn’e ait

Tom Rosenthal, kızı Fenn’le birlikte söyledikleri Dinosaurs in Love şarkısını ilk olarak Ocak ayının sonlarında Twitter’da (videosuz olarak) paylaşmış. Açık bir şekilde yaşam ve ölüm kavramlarını dile getiren şarkı, o andan itibaren büyük ilgi toplamış ve viralleşmeye başlaşmış. Bu arada şarkının sözlerinin tamamen Fenn’e ait olduğunu belirtelim. Hatta melodiyi de Fenn mırıldanmış ancak babası bu noktada biraz yardımcı olmuş.

Spotify’da da yayınlanan Dinosaurs in Love’ın tüm gelirleri yaban hayatını koruma misyonuna sahip yardım kuruluşlarına bağışlanıyor.

Görsel: YouTube