Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Dekoratif Motiflerle İç İçe Geçmiş Hayvan Portreleri

Dekoratif Motiflerle İç İçe Geçmiş Hayvan Portreleri

YoAz "Ornamental Animals" adlı illüstrasyon serisinde, klasik süsleme motiflerinden hayvan portreleri yaratıyor.

YoAz, daha önce illüstrasyon serisi Totems ile yer verdiğimiz dikkat çekici dijital çizerlerden biriydi. Karmaşık vektörlerle ve geometrik bir yaklaşımla çalışan Parisli grafik tasarımcı ve illüstratör, hem kişisel çalışmalarında hem de sipariş üzerine yaptığı işlerde diğer çizerlerden kolaylıkla ayırt edilebilen bir stile sahip. YoAz Ornamental Animals adlı serisinde ise biraz daha yuvarlak hatlı çizgilere yer vererek stiline yeni bir soluk katmış. 

Pastel renklerin içinde beliren yüzler

YoAz’ın Ornamental Animals serisinde aslanların, gorillerin ve diğer büyük memelilerin canlı portreleri, dekoratif süs motiflerinin içine yerleştirilmiş. Portreler, normalde arka plan olması beklenen bu motiflerle adeta bütünleşmiş. Motiflerde sarı rengin pastel tonları hakim. Portrelerde ise daha canlı renkler kullanılmış ve böylece motiflerle aralarında bir parça zıtlık sağlanmış. Portreleri de işin içine kattığınızda sarıdan sonra en çok mavi ve kırmızı tonların kullanıldığını görebilirsiniz.

YoAz‘ın çalışmalarına internet mağazası ve blogu üzerinden göz atabilir; Behance profili, Instagram’ı ve ve Facebook sayfası üzerinden yeni çalışamalarını takip edebilirsiniz. Burada Fortune 500 ve Fast Company gibi devler için yaptığı editöryal işleri de görebilirsiniz.

Ornamental Animals Ornamental Animals

Görsel: Ornamental Animals