Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Cesareti Olanlara Ankara’da Sürpriz Dövme Etkinliği

Cesareti Olanlara Ankara’da Sürpriz Dövme Etkinliği

Dövme sanatçıları Mimomu ve Tahir Tokmak, Ankara'da düzenledikleri Random Tattoo Vol. 2 ile şanslı ve cesur kişilere rastgele dövme tasarımlarını yapacak.

Dövme ne kadar kişisel bir şey değil mi? En klişe haliyle ömrünün sonuna kadar taşıyacağın bir şey. Aslında tam olarak öyle değil. Kapatabiliyorsun, başka bir şeye dönüştürebiliyorsun veya artık hoşlanmamaya başladıysan basitçe barışıyorsun. Özel tasarımlar, özgün çalışmalar, anlam yüklü hikayeler kadar binlerce martı, kırlangıç ve kelebek varyasyonları, old school çiçekler, Meksika kuru kafaları, minimalist hayvanlar, yıldız ve nice kalıplaşmış modeller de sayısız insanın üzerinde. Yani dövme kişisel özel olduğu kadar kolektif bilincin de ürünü. Durum böyle olunca yüklenen anlam, yapılan tasarım, yapan dövme sanatçısı gibi birçok faktörle çeşitlenebiliyor. Dövmeciye gidip “gönlüne göre takıl, sürpriz dövme olsun” demenin bile hikayesi bir başka.

Dövme bitene kadar ne olduğunu bilmek yok

Ankara’da yaşayan dövme sanatçıları Mimomu ve Tahir Tokmak tarafından düzenlenecek olan Random Tattoo Vol. 2 etkinliği de size hem etkinliğe özel tasarlanmış bir işle buluşma hem de yıllarca anlatabileceğiniz bir hikaye vadediyor. Ankara’daki Federal Coffee Company‘de 1 Haziran Cuma günü 19:30’da gerçekleşecek olan etkinlik kahve, müzik ve dövme çevresinde kurgulanmış. Etkinlik alanında isminizi yazdırarak çekilişe katılıyorsunuz. Eğer şanslı kişi sizseniz kolunuzu bir platformdan sokuyorsunuz. Böylece dövme bitene kadar göremiyorsunuz. Bittiği zaman ise artık sizin oluyor.

Acoustify müzik grubunun yer alacağı etkinlik adeta bir çılgınlığa çağırıyor. 2015 yılında New York’taki Milk Gallery’de de benzer bir etkinlik düzenlenmiş ve büyük ilgi çekmişti. Merak, cesaret, belki biraz risk ve her şey öte unutulmayacak bir anı ile geceyi noktalayabilirsiniz.

VE BEKLENEN ETKİNLİK! ? RANDOM TATTOO VOL.2 ☕?? ? Tarih: 1 Haziran Cuma – 19:30 – Kahve, dövme ve müziğin bir araya geleceği etkinliğin 2.si ile "yaza merhaba" demek için Federal Coffee Company(@federalankara)'ye davetlisiniz! ✌?? – Acoustify grubunun akustik performansı ile müziğin keyfini çıkarırken, dövme sanatçıları Tahir Tokmak(@tahirtokmak) ve Mimomu(@bymimomu)'nun etkinliğe özel tasarlayacakları dövme tasarımlarından rastgele birini çekilişe katılarak kolunuza yaptırma şansı yakalayabilirsiniz. ??? – (Etkinliğe katılım ücretsizdir) ? Organizasyon: @whysodigital – #coffee #tattoo #music #federalankara #hashtagtattoostudio #randomtattoo #ankara #etkinlik #event #party #organization

A post shared by Tahir Tokmak (@tahirtokmak) on

Görsel: Tahir Tokmak