Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sevdiklerinizin Saçından Yapılan Dövme Mürekkebi

Sevdiklerinizin Saçından Yapılan Dövme Mürekkebi

SKIN46, insan saçından ve hayvan tüyünden yaptığı dövme mürekkebiyle sevdiklerinizi her an yanınızda hissetmenizi sağlıyor.

Dövme bazılarımız için görüntümüze güzellik katan bir aksesuar gibiyken, bazılarımız içinse sevdiklerimizi temsil eden, manevi güç aldığımız birer sembol. İsviçreli şirket SKIN46, dövmelerimize daha fazla anlam yükleyecek, sevdiklerimizi hep yanımızda hissetmemizi sağlayacak bir dövme mürekkebi geliştirmiş. Bu mürekkep sevdiklerinizin saç ve tüylerinden yapılıyor.

Patili dostunuzdan da mürekkep yaptırabilirsiniz

SKIN46, yalnızca insanların değil eğer isterseniz patili dostunuzun da tüylerini mürekkebe dönüştürüyor. Yapmanız gereken tek şey en az 5 gramlık saçı/kılı SKIN46’ya yollamak. Böylece şirket gönderdiğiniz örneği temiz karbon haline dönüştürüyor ve kişiselleştirilmiş dövme mürekkebi üretmek için kullanıyor. Sürecin, tüm büyük pazarların düzenlemelerine uygun standartlarda olması ve tıbbi açıdan güvenli bir mürekkebin üretilmesi sağlanmış. SKIN46’nın internet sitesindeki açıklamalarda, İsviçre’nin dövme mürekkebi için dünyanın en sıkı düzenlemeleri olan ülke olduğunun altını çizmişler ve ürettikleri mürekkebin de en yüksek kalite standartlarına uygun olduğunu belirtmişler.

Alman model Makani Terror, 10 yaşındaki kedisinin tüylerinden yapılan mürekkeple onun portresini bacağına çizdirince yöntem internette ses getirmeye başlamış ve özellikle hayvanseverler arasında yayılan bir trend haline gelmiş.

Sevdiklerinizin kıllarından yapılan bir şişe mürekkep 30 küçük veya 10 büyük boyutlu dövme için yeterli oluyor. Tüm bu sürecin maliyeti ise yaklaşık 600 dolar. Şirket yakında mürekkepleri %50 indirimle sunacakları bir Kickstarter kampanyası başlatmayı planlıyor.

Ne dersiniz, siz böyle bir dövme mürekkebi yaptırır mıydınız?

Görsel: SKIN46