Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Dövmeler Sonsuza Kadar İlk Günkü Gibi

Dövmeler Sonsuza Kadar İlk Günkü Gibi

Bepanthol Derma Onarıcı Bakım Merhemi için hazırlanan yeni reklam filmleri, “Sonsuza Kadar” sloganıyla merhemin dövme bakımında ne kadar etkili olduğunu anlatıyor.

Dövmeler çoğu zaman yaptıran kişinin kişisel hikayelerini, sevdiklerini, anılarını veya hayatındaki kırılma noktalarını sembolize ediyor. Kimi anne – babasının, kimi sevdiceğinin, kimi evladıyla paylaştığı en unutulmaz anın, kimi de tüylü dostunun temsilini “kalıcı olarak” vücudunda taşımayı tercih ediyor. Motivasyon kişiden kişiye değişse de dövme yaptırdıktan sonra geçirilen iyileşme ve kalıcılığı destekleme döneminde en önemli unsur, iyi bir bakım yapmak. Bepanthol Derma Onarıcı Bakım Merhemi tam da bu noktada, Sonsuza Kadar sloganıyla iyi bir bakım vaadinde bulunuyor.

Anlamlı hikayelerin izlerini “sonsuza kadar” kadar taşımak

Kampanya için dört farklı reklam filmi hazırlanmış. Bu filmler, dövmelere ilham veren farklı hikayeleri içeriyor. Şimdilik 2 film yayında. Bu filmlerden ilkinde, eczacıya aşık olan bir gencin eczacıyı görmek için aradığı hastalık bahaneleriyle esprili bir yaklaşım izlenmiş. Sürekli yeni bir bahanenin peşinde koşan genç gerçekten kolunu kırıyor ve eczacının alçının üzerine yazdığı “hastasın :)” notuyla bu aşkın ilk kıvılcımları doğuyor. Bu genç daha sonra kolunda aynı yere bu notu dövme yaptırıyor.

Diğer reklam filminde ise bir babanın doğduğu günden beri konuşmayan çocuğunun sesini duymak için verdiği emeği, duyduğu inancı izliyoruz. Çocuk yıllar sonra babasının elini tutarak “baba” diyor. Babası da tam olarak oğlunun söylerken elini tuttuğu noktaya ses dalgası şeklinde bir dövme yaptırarak bu anı ölümsüzleştiriyor. Bepanthol Derma Onarıcı Bakım Merhemi de sonsuza kadar taşınacak dövmeleri sonsuza kadar canlı ve bakımlı tutacak cilt bakım desteği olarak konumlandırılıyor.

Tanıtım bazı araştırma sonuçlarıyla desteklenmiş. Bu araştırmalara göre Türkiye’de her yıl 3 milyondan fazla dövme yapılıyor, 4 kişiden 1’i dövme sahibi ve dövme sahibi her 10 kişiden 7’sinin birden fazla dövmesi bulunuyor. Dövme sahibi olmayanların yüzde 23’ü yakın zamanda dövme yaptırmayı düşünürken, dövmesi olanların yüzde 74’ü yeni dövmeler yaptırmayı planladıklarını ifade ediyor. Öte yandan dövme yaptıran ve dövme sahibi olan insanlar dövme yaptırdıktan sonra dövme görselinin ve renginin canlılığının zamanla azalmasından endişe duyuyor.

Kampanya 4129Grey imzasını taşıyor. Jeppe Ronde’in yönetmenliğini üstlendiği reklam filmlerinin müziği; Mustafa Sandal ve Ferda Anıl Yarkın’ın “Sonuna Kadar” adlı eserin melodisiyle “Sonsuza Kadar Sürsün” mesajını veriyor.

Sonsuza Kadar Sonsuza Kadar

Künye

Reklamveren: Bayer / Bepanthol
Reklamveren Yetkilisi: Pınar Saltat, Tuna Demiralp,Okan Bayel, Naz Acar Çolakoglu,İpek Gabralı,İlker Tanrıöger,Gizem Çeltekli
Reklamveren Prodüksiyon Danışmanı: Hilal Erdebil
Reklam Ajansı: 4129Grey
CEO: Alemşah Öztürk
VP: Leslie Krespin
Group ECD: Sami Basut
Kreatif Direktör: Setenay Özcan
Tasarım Direktörü: Koray Doyran
Kreatif Ekip Lideri: Tuğkan Cabbar
Kreatif Ekip: Nida Filiz, Ataberk Akalın, Betül Öngündü
Marka Ekibi: Melis Erduran, Mert Akgün
Strateji Ekibi: Zeynep Özdoğan, Doğucan Gözüaçık
Ajans Prodüksiyon Ekibi: Gülşah Batıbeki, Kasım Bektaş, Can Aran, Beril Tansev, Naz Timur
Prodüksiyon Şirketi: Depo Film
Post Prodüksiyon: İmaj
Yönetmen: Jeppe Ronde
Görüntü Yönetmeni: Kasper Tuxen
Müzik Yapım: FFW
PR Ajansı: Sobraz İletişim
Medya Ajansı: Mediacom

Görsel: Bepanthol