Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bigumigu ve ATÖLYE Sunar: Evdeki Yaratıcılar –  Atıl Aggündüz

Bigumigu ve ATÖLYE Sunar: Evdeki Yaratıcılar –  Atıl Aggündüz

Instagram canlı yayını üzerinden gerçekleşecek Evdeki Yaratıcılar serisi ile birlikte Yeni Yaratıcılar’da ağırlamış olduğumuz sanatçıların evlerine konuk oluyoruz.

Bigumigu olarak içimizdeki keşfetme ve paylaşma arzumuzu 2018’de fiziksel bir alana taşıdık. 2018 yılının Ocak ayından bu yana Yeni Yaratıcılar etkinliği ile her ay özgün, yaratıcı ve ufuk açıcı çalışmalar yapan sanatçıları ağırlıyoruz. Geçtiğimiz Mart ayında Can Büyükberber ile gerçekleştirmeyi planladığımız 23. Yeni Yaratıcılar buluşmasını COVID-19 nedeniyle iptal etmiştik. Yeni Yaratıcılar’da format açısından fiziksel olarak bir araya gelmek ve bir arada olmak önem taşıyor. Dolayısıyla yeniden aynı mekanda bir arada olabileceğimiz zamana kadar Yeni Yaratıcılar’ı gerçekleştirmeme kararı aldık. Ancak iptal kararıyla birlikte alternatif çözümler üreteceğimizi de paylaşmıştık. Evdeki Yaratıcılar bu çalışmanın sonucunda ortaya çıkan yeni formatımız oldu.

Evdeki Yaratıcılar serisinin ilk programı 22 Nisan saat 20:00’de

Zorunlu olmadıkça evlerimizde kalmamız gereken bu zamanlarda Yeni Yaratıcılar’da ağırlamış olduğumuz sanatçıların evlerine konuk oluyoruz. Evdeki Yaratıcılar serisinin ilk konuğu 17. Yeni Yaratıcılar etkinliğinin konuğu Atıl Aggündüz olacak. Mimar, tasarımcı, çizer ve aynı zamanda akademisyen olan Atıl Aggündüz’ün COVID-19 zamanı üretim sürecini kendisinden dinleyeceğiz.

Salgın ile birlikte değişenler, salgının üretim sürecine etkisi, işlerin ve projelerin ilerleyiş süreci gibi konular ilk programımızın öne çıkan başlıkları arasında yerini alıyor.

Bigumigu ve ATÖLYE Instagram hesaplarından canlı yayın

22 Nisan Çarşamba günü saat 20:00’de Bigumigu’nun eş-kurucusu ve yayın yönetmeni Yalçın Pembecioğlu ile Atıl Aggündüz bir araya gelecek. Instagram canlı yayını üzerinden gerçekleşecek olan etkinliği Bigumigu ve ATÖLYE sayfalarından takip edebilirsiniz.

Görsel: ATÖLYE