Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bigumigu ve ATÖLYE Sunar: Evdeki Yaratıcılar – Kaan Bilaloğlu

Bigumigu ve ATÖLYE Sunar: Evdeki Yaratıcılar – Kaan Bilaloğlu

Instagram canlı yayını üzerinden gerçekleşen Evdeki Yaratıcılar serisinin dokuzuncu konuğu sanatçı Kaan Bilaloğlu olacak.

Bigumigu olarak içimizdeki keşfetme ve paylaşma arzumuzu 2018’de fiziksel bir alana taşıdık. 2018 yılının Ocak ayından bu yana Yeni Yaratıcılar etkinliği ile her ay özgün, yaratıcı ve ufuk açıcı çalışmalar yapan sanatçıları ağırlıyoruz. Ancak COVID-19 zamanı bir araya gelemediğimiz için bu etkinliğimize ara verme kararı aldık. Bu süreç içerisinde Evdeki Yaratıcılar isimli yeni bir etkinliği hayata geçirdik. Bu formatımızda sanatçılar ve yaratıcılar ile Instagram canlı yayınları gerçekleştiriyoruz.

Geçtiğimiz Evdeki Yaratıcılar canlı yayınlarında Atıl Aggündüz, Didem Kendik, Sinan Tuncay, Esra Gülmen, Ersin Han Ersin, Okan Usta, Nurbanu Asena ve Meltem Şahin konuğumuz oldu. Konuklarımızla evde geçirdikleri zaman boyunca neler yaptıklarını konuşma fırsatı yakaladık. Yeni normale geçiş ile birlikte çalışma standartlarında ne gibi değişiklikler yaşandığını konuştuk. Evdeki Yaratıcılar sersinin dokuzuncu konuğu #drawthisinyourstyle Instagram etiketiyle başlattığı eğlenceli bir Instagram etkinliğini de yazdığımız sanatçı Kaan Bilaloğlu olacak.

Evdeki Yaratıcılar serisinin dokuzuncu programı 12 Ağustos’ta

Sanatçı kolektifi Krüw ile keşfettiğimiz Kaan Bilaloğlu, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım bölümünden mezun. Kendi deyimiyle eğlenceli ve başarılı animasyon ofisleri Koff Animasyon ve Kraken İstanbul’da çalışan Kaan şimdilerde yurt dışı menşeili oyun firması Riot Games’te çalışma hayatını sürdürüyor.

Karantinada sosyal kalmaya ve üretmeye devam eden sanatçı @sonrakoyarm, @diypeeman Instagram projeleriyle COVID-19 sürecini olabildiğince yaratıcı bir şekilde geçirmeye çalışıyor. Ayrıca yine haberini yazdığımız büyükler için çizgi film programı ISLAHEVİ serisinde çizimleriyle yer alıyor.

Bigumigu ve ATÖLYE Instagram hesaplarından canlı yayın

12 Ağustos Çarşamba günü saat 20:00’de Bigumigu’nun eş-kurucusu ve yayın yönetmeni Yalçın Pembecioğlu ile Kaan Bilaloğlu canlı yayında bir araya gelecek. Kaan Bilaloğlu’nun salgın döneminde uğraştığı işler, karantina zamanı ve sonrasındaki üretim süreci gibi konular üzerine bir sohbet gerçekleşecek. Instagram canlı yayını üzerinden gerçekleşecek olan etkinliği Bigumigu ve ATÖLYE sayfalarından takip edebilirsiniz.

View this post on Instagram

#doodle #sketch #random

A post shared by ÖHÖ (@kaanbilaloglu) on

View this post on Instagram

👶🏻👶🏼👶🏽👶🏾👶🏿Ve karşınızda henüz algılayamayacağınız, ama içinde kendinizden birşeyler de bulamayacağınız, aynı zamanda #sinema, #müzik, #mizah, #mugeanlı #dedektif #nasreddinhoca #rap gibi popüler heşteglerin içeriğini oluşturabilecek zengin , kültürel hareketli çizimlerle süslü #ISLAHEVİ yaratıcılarının #peeman çizimleri. ISLAHEVİ nemidir ? Bunu ilerleyen günlerde, aylarda hepberaber çok daha iyi algılayacağız. Ama fikir vermesi için @para_tuzagi sayfasını inceleyin. Belkide ne olup olmadığını siz sevgili dostlar karar vereceksiniz… Sanmıyorum. Benden duymuş olmayın ama yeni bölüm için hummalı çalışıyolar. 👩🏼‍💻🧑🏻‍💻🧑🏼‍💻🧑🏽‍💻🧑‍💻👨🏾‍💻 @faturkoztih 🧑🏾‍🎤 @yavuzozturk 🧕🏿 @ccihankilic 👨🏿‍🌾 @olo.cumhuriyeti 👩🏼‍🍳 @emirgork 👨🏻‍🍳 #charicature #mizah #comedy #standup #art #drawthisinyourstyle

A post shared by PeeMan 🌈 (@diypeeman) on

View this post on Instagram

gece kusması 2 #outrecharme

A post shared by ÖHÖ (@kaanbilaloglu) on

Görsel: ATÖLYE