Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Arsenal’den Retro Koleksiyona Özel Parodi

Arsenal’den Retro Koleksiyona Özel Parodi

Arsenal Futbol Kulübü, yeni retro koleksiyonunu eski yıldızı Ray Parlour'ın başrolünde olduğu moda sektörünü tiye alan bir belgesel parodisi ile tanıtıyor.

İngiliz Premier Lig takımı Arsenal, sahadaki performansı kadar modadaki iş birlikleriyle de konuşulan ve zaman zaman taraftarlarının tepkisini çekerek moda kulübüne dönüştüğü iddiasıyla eleştirilen bir kulüp. Bu konudaki alayları görmezden gelemeyen Arsenal, yeni retro koleksiyonunu hem eleştirileri hem de moda sektörünü tiye aldığı belgesel parodisi olan mockumentary niteliğindeki filmiyle tanıtıyor.

Kulüp retro koleksiyonu uzun yıllar Arsenal forması giyen bir dönemin yıldız oyuncusu Ray Parlor’a ithaf ettiğini açıkladı. Kulübün efsanevi orta saha oyuncusunun başrolünü üstlendiği reklam filminde, Parlor’ı kreatif direktör olarak forma ve kıyafetlerin eskizlerini tasarlarken görüyoruz. Filmde Parlor’a, Martin Odegaard, William Saliba, Oleksandr Zinchenko ve Eddie Nketiah gibi ünlü oyuncular eşlik ediyor. Tişört, eşofman, rüzgârlık gibi tasarımlarla toplamda 11 parçadan oluşan retro koleksiyon, kulübün çevrim içi mağazasında satışa sunulmuş durumda.

KÜNYE:
Reklamveren: Arsenal Futbol Kulübü
Ajans: Weirdo
Kreatif Direktör: Louis Persent
Strateji Direktörü: Michelle Yeadon
Yönetmen: Crooked Cynics
Yapımcılar: Eden Clark and Chloe Green
Fotoğrafçı: Ellyse Anderson

Görseller: Arsenal, Youtube