Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ayrı Dünyaların Markaları Palace Gucci’de Buluştu

Ayrı Dünyaların Markaları Palace Gucci’de Buluştu

Hiyerarşisiz bir moda isteyen lüks moda devi Gucci, İngiliz sokak giyim markası Palace ile olan iş birliğini reklam klişelerini tiye aldığı sıra dışı filmiyle duyurdu.

Geçtiğimiz yıl adidas, The North Face ve Balenciaga ile ortak koleksiyonlar hazırlayan lüks moda devi Gucci sokakları sevdi. “Hiyerarşisiz, özgür ve demokratik bir moda” ifadeleriyle anlattığı son iş birliğini iddialı ve sıra dışı bir reklam filmiyle duyurdu. Lev Tanju ve Gareth Skewis tarafından 2009 yılında kurulan kaykay ve sokak giyim markası Palace ile kurduğu Palace Gucci adlı ortaklığı tanıtan marka, Londra sokak giyim stiliyle İtalyan lüks giyim tarzını buluşturuyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

@gucci’in paylaştığı bir gönderi

Mary Poppins tarzı bir şemsiye ile gökyüzünden süzülen bir futbolcuyla açılan film, 1990’ların hit Prodigy parçası Out of Space eşliğinde sürreal bir partiden sahnelerle devam ediyor. Gucci’nin birlikte çalışmayı oldukça sevdiği Max Siedentopf‘un yönettiği reklam filmi, aynı zamanda klişeleşen pek çok reklam kampanyası sahnesini de tiye alıyor.

Ayrı dünyaları bir araya getirmeyi seven Gucci Kreatif Direktörü Alessandro Michele’in Palace kurucularını deneysel bir yolculuğa çıkmaya davetiyle başlayan ortaklık sonucunda ortaya çıkan koleksiyon, Gucci’nin kapsül koleksiyonları ve web3 varlıklarının yer aldığı Gucci Vault platformunda yer alıyor.

Gucci’nin çift G ve Palace’ın üçgen şeklindeki logosunun birleşiminden oluşan yepyeni bir logouya sahip olan koleksiyon, hem kadın hem de erkek giyim ve aksesuar parçalarını içeriyor. Koleksiyonda ayrıca iki özel parça daha yer alıyor: Bir Moto Guzzi V7 motosiklet ve bir kasa. Palace Gucci koleksiyonu, 21 Ekim’de Gucci’nin Vault platformunda ve Gucci’nin pop-up mağazalarında satışa sunulacak.

Künye:
Yönetmen, Fotoğrafçı, Sanat Yönetmeni: Max Siedentopf
Gucci Kreatif Direktör: Alessandro Michele
Palace Kreatif Direktör: Levent Tanju
Set Tasarım: Andy Hillman

Görseller: Youtube, Instagram