Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Apple İkonik “Silhouettes” Kampanyasını AirPods İçin Yeniden Canlandırıyor

Apple İkonik “Silhouettes” Kampanyasını AirPods İçin Yeniden Canlandırıyor

Yeni nesil pop ikonu Harry Styles, 3. Nesil AirPods için Apple'ın ikonik 'Silhouettes' kampanyasına yeniden hayat veriyor.

Apple’ın 2003 yılında iPod için yayınladığı, TBWA\Media Arts Lab imzası taşıyan mekansal ‘Silhouettes’ kampanyası, teknolojik dokunuşlar ve yeni neslin pop ikonlarından Harry Styles’ın da dokunuşu ile tam 20 yıl sonra geri dönüyor.

Teknoloji başka olsa da ruh aynı

2000’lerin başında televizyonların reklam kuşaklarında hiç durmadan dönen ve görsel dikkat çekiciliği ile hafızalara kazınan ‘Silhouettes’ kampanyası, yeni versiyonunda da yine uzaysal animasyonlardan ve halüsinatif etkili efektlerden faydalanıyor. Gelişen teknoloji sayesinde daha dinamik bir akışla ilerleyen yeni nesil ‘Silhouettes’ videosu, 3. nesil AirPods’un sahip olduğu sarmal uzaysal ses teknolojisine de vurgu yapıyor. Ve video boyunca bizlere, Harry Styles’ın en sevilen şarkılarından “Music for a Sushi Restaurant” eşlik ediyor.

Harry Styles kampanyada hiçbir ücret almadan boy gösteriyor

Söz konusu Apple ve Harry Styles olunca, bu iki dev marka arasında oldukça bol sıfırlı bir sözleşme olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak İngiliz pop ikonu Harry Styles, 3. nesil AirPods için yeniden tasarlanan ‘Silhouettes’ kampanyasında son albümünün açılış şarkısıyla yer alma karşılığında para değil ‘bağış’ talep etti. Projeden kazanacağı tüm paranın doğrudan İngiltere merkezli sivil toplum örgütü International Rescue Comittee’ye bağışlanmasını şart koşan Styles, daha önce de Love on Tour turnesinden elde edilen gelirin bir kısmını silah güvenliği örgütlerine bağışlamıştı.

 

Görsel: Little Black Book