Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
BMW Yeni Nesil Far Sistemi Laserlights İle Illuminated Landscapes Sergisini Yarattı

BMW Yeni Nesil Far Sistemi Laserlights İle Illuminated Landscapes Sergisini Yarattı

Clemenger BBDO Melbourne BMW'nin X5 modelinin öne çıkan yeni nesil far sistemi Laserlights'ı Illuminated Landscapes adlı sergi ile tanıttı.

BMW Grubu dünyanın farklı yerlerinde keyifli reklam kampanyalarıyla, araçlarının yalnızca özelliklerini tanıtmıyor, aynı zamanda ilgilisine sanatsal bir tatmin de yaşatıyor. Geçtiğimiz Babalar Günü’nde Çin’de, BMW X3‘ün lansmanı için hazırlanan 14 dakikalık kısa filmle, sevimli bir çocuğun gözünden, babasının iş hayatını fantastik bir bakış açısıyla izlemiştik. TBWA\İstanbul‘un BMW M xDrive için hazırladığı ve Kristal Elma‘da ödül alan Ayı, Rakun, Goril serisi ise oldukça beğeni toplamıştı. Şimdi ise gözler Avustralya’da BMW X5’in göz alıcı farları, Laserlights için fotoğraf ve video serilerilerinden oluşan görsel bir şölene gerçekleştiriyor.

Laserlights 500 Metreye Kadar Aydınlatma Sağlıyor

BMW’nin yol ve arazi için tasarlanan hafif ve kıvrak aracı BMW X5, Laserlights olarak adlandırılan yeni nesil far sistemi ile 500 metreye kadar gece görüşü sağlıyor. Bu özelliğiyle BMW X5, gece yola çıkmayı seven kullanıcıları tarafından oldukça beğeni toplayacağa benziyor. Clemenger BBDO Melbourne de BMW Grubu Avustralya için yürüttüğü reklam kampanyasını Laserlights farları üzerine kurguladı. Yeni BMW X5’i teknoloji ve lüksün bir araya geldiği inanılmaz bir araç olarak tanımlayan Clemenger Melbourne yönetici yaratıcı direktörü Stephen de Wolf,  X5’in özelliklerini ortaya çıkarırken Avustralya’ya özgü bir kampanya yaratmaya çalıştıklarını belirtti. Bu reklam kampanyası için BMW, ünlü manzara fotoğrafçısı Bart Celestino ile çalıştı. Başarılı fotoğrafçı, yalnızca BMW X5’in Laserlights farlarını kullanarak 14 fotoğraf ve 5 video serisinden oluşan  Illuminated Landscapes sergisini yarattı. Bu proje için arazi gezisi yaparak sahile, ormana ve madene giderek çekim yapan Bart Celestino, oldukça etkileyici kareler yakalamayı başardı.

Künye:

Reklamveren: BMW Grubu, Avustralya
Reklam ajansı: Clemenger Melbourne
Fotoğrafçı: Bart Celestino
Marka ve Sponsor Müdürü: Dominique Maclean
Marka ve Sponsor Direktörü: Giacinta Caione

Görsel: Youtube, BMW