Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İkonik Ruj Renkleri Beats Fit Pro Kulaklıklarında

İkonik Ruj Renkleri Beats Fit Pro Kulaklıklarında

Apple, Beats Pro Fit kulaklık serisindeki ilk iş birliği tercihini Kim Kardashian'dan yana kullandı.

Her ne kadar popüler kültürün tartışmalı bir parçası olsa da, nasıl ki kırmızı ruj Marilyn Monroe ile ikonik bir hale geldiyse, nude (ten rengi) tonlar da onunla anılır oldu. ABD’li reality şov yıldızı Kim Kardashian, kendisi ile özdeşleşen ten rengi rujlarıyla Apple Beats Fit Pro’ya ilham verdi. Ten rengi tonlarındaki üç farklı seçeneği ile Beats Fit Pro serisi 16 Ağustos itibarıyla www.apple.com/kim web sitesi üzerinden sınırlı sayıda satışa sunulacak.

328 milyon takipçi ile dünyada en fazla takip edilen ilk 10 ünlü arasında olan Kim Kardashian, Apple ile olan iş birliğini Instagram paylaşımı ile duyurdu.

Moon, Dune ve Earth ismi verilen üç kulaklığın tasarımıyla kulakta olduğunun fark edilmemesi ve dikkat çekmemesi amaçlandı. Apple tarafından geçtiğimiz yıl tanıtımı yapılan Beats Fit Pro kulaklıkları, Hey Siri ve aktif gürültü önleme gibi yeni nesil özelliklere sahip.

Beats Pro için bu iş birliği bir ilk olmakla birlikte Beats ekibi, ürün grubuna yeni görünümler getirmek için düzenli olarak ünlüler ve tasarımcılarla birlikte çalışıyor. Grafiti sanatçısı Futura ve tasarımcı Paria Farzaneh ile gerçekleştirdikleri iş birlikleri bu çalışmalardan bazıları.

Beats serisinin rakip olarak ortaya çıktığı ancak yine Apple bünyesinde yer alan Airpods da, yakın zamanda duyurduğu yeni kampanyası ile gündeme gelmişti,

Apple İkonik “Silhouettes” Kampanyasını AirPods İçin Yeniden Canlandırıyor

Görseller: Apple, Instagram.