Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
3’üncü FNSS MILDESIGN Uluslararası Askeri Kara Araçları Tasarım Yarışması İçin Başvurular 15 Kasım’da Başladı

3’üncü FNSS MILDESIGN Uluslararası Askeri Kara Araçları Tasarım Yarışması İçin Başvurular 15 Kasım’da Başladı

FNSS Savunma Sistemleri A.Ş. tarafından, 2019’da üçüncüsü düzenlenecek olan “FNSS MILDESIGN Uluslararası Askeri Kara Araçları Tasarım Yarışması” için başvurular, 15 Kasım 2018’de başladı, son başvuru tarihi ise 01 Mart 2019.

FNSS, 3’üncüsünü düzenlediği FNSS MILDESIGN Uluslararası Askeri Kara Araçları Tasarım Yarışması ile Türkiye’de özgün ürün geliştirme çalışmalarını destekleyerek, savunma sektöründe tasarımcı gelişimine destek olacak bir platform yaratmayı hedefliyor. Genç tasarımcıları profesyonel çevreler ile buluşturacak olan yarışma ile sektör ihtiyacına yönelik profesyonel tasarımcı potansiyelini ortaya çıkarmayı amaçlıyor.

Dereceye giren projeler ve yarışmacılar için ödül töreni, IDEF 2019 Fuarı’nda gerçekleştirilecek.

Yarışma, katılımcıların projelerini www.fnssmildesign.com adresine yüklemeleri ile başlayacak. Projeler, tasarım konusunda farklı disiplinlerden gelen ve kendi alanında uzman üyelerden oluşan danışma kurulu ve seçili kurul tarafından değerlendirilecek. 01 Mart 2019’da başvuruların kapanmasından sonra dereceye giren tasarımlar 01 Mayıs 2019’da www.fnss.com.tr ve www.fnssmildesign.com internet adreslerinde duyurulacak. Yarışma sonunda, profesyonel kategoride toplam 170.000 Türk Lirası, öğrenci kategorisinde ise toplam 35.000 Türk Lirası ödül verilecek olup kazanan projeler için ödül töreni ise IDEF 2019 fuarında gerçekleştirilecek.

Uluslararası düzeyde katılım beklenen yarışma, “Profesyonel” ve “Öğrenci” olmak üzere iki farklı kategoride düzenlenecek. Profesyonel kategorisinde 18 yaş üzerinde bulunan herkes, herhangi bir eğitim veya sertifika şartı aranmaksızın yarışmaya katılabilecek. Öğrenci kategorisinde ise, yalnızca üniversitelerin lisans programlarına devam eden öğrenciler katılabilecek.

FNSS, askeri kara araçları tasarımı konusunda kendine güvenen, savunma sektöründe yer almak isteyen tüm tasarımcıları, 3’üncü FNSS MILDESIGN Uluslararası Askeri Kara Araçları Tasarım Yarışması’na katılmaya davet ediyor. Detaylı bilgi ve yarışma şartnamesine www.fnssmildesign.com web adresinden ulaşabilirsiniz.