Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
3Doodler’ın Yeni Modeli 3Doodler PRO+

3Doodler’ın Yeni Modeli 3Doodler PRO+

3Doodler’ın 2020 versiyonu 3Doodler PRO +, özellikleriyle yaratıcı insanların ihtiyaçlarına daha fazla cevap veriyor.

Dünyanın ilk 3 boyutlu yazan kalemi olarak çıktığı 2013 yılından bu yana 3Doodler’ı takipteyiz. Kalem, 3Doodler PRO versiyonu ile SXSW 2017’de de dikkatleri üzerine çekmişti. Şimdi ise yaratıcı bünyelerin ihtiyaçlarına daha fazla cevap verebilen 3Doodler PRO + adlı yeni modeliyle gündemde.

3Doodler PRO + önceki modellere göre daha akıllı, daha hızlı ve daha ergonomik

3Doodler PRO + mimari projelerden sanat çalışmalarına her türlü yaratıcı üretim süreci göz önüne alınarak güncellenmiş bir 3Doodler modeli. 3Doodler PRO ile gelen en önemli yenilik, 65 yeni malzemeyle ile çizim yapabiliyor olması idi. Bu malzemeler; metal, ahşap, naylon, PC (polikarbon), ABS, FLEXY olmak üzere ana gruplar altında sıralanıyordu. Çift sürücülü sistemi sayesinde 3Doodler PRO + ile plastik filamenti bakır, bronz, naylon veya ahşap gibi diğer malzemelerle karıştırarak çizim yapmak mümkün. Önceki versiyonlarda olduğu gibi bu kalemle de heykeller, ürün prototipleri ve aksesuarlar yapmak mümkün. Ayrıca evinizde küçük onarım işlerinde de bu kalemi kullanabiliyorsunuz.

Yeni 3Doodler, önceki modele göre daha gelişmiş bir ekrana sahip. Bu ekran üzerinde seçilen malzemeler için geliştirilmiş hız ve sıcaklık ayarları yapılabiliyor. Bu da kullanıcı kalemle bir şey inşa ederken işini kolaylaştırıyor. Ayrıca kalem önceki modele göre yarı yarıya daha ince. Ergonomik tasarım, havada çizim yaparken daha iyi hassasiyet için geliştirilmiş. Kalem 250 dolar fiyatla satışa çıkmış.

Yeni kalemle önceki versiyonlarına göre çok daha uzun süre aralıksız çalışılabiliyor. Bu kalemle 30 dakika boyunca püskürtme yapılabiliyor. 30 dakikanın ardından 2 dakikalık kısa bir ara verdikten sonra kalemle tekrar çalışmaya devam edilebiliyor. Uyku moduna geçiş süresi de iyileştirilmiş. Çalışırken kalemi kullanmadığınız anlarda uyku moduna geçmeden önce 15 dakika boşta kalabiliyor.

3Doodler PRO + 3Doodler PRO + 3Doodler PRO +