Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
10. Bilişim Teknolojileri Zirvesi 1-2 Aralık’ta İTÜ Maçka Kampüsü’nde!

10. Bilişim Teknolojileri Zirvesi 1-2 Aralık’ta İTÜ Maçka Kampüsü’nde!

İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından organize edilen BTZ, 1 - 2 Aralık'ta teknoloji dünyasının yeniliklerini ve son gelişmelerini yeni nesille buluşturacak.

Bu yıl 10. yaşını kutlayan Bilişim Teknolojileri Zirvesi, İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından organize ediliyor. Etkinlik teknolojide ve dijital dünyada yaşanan güncel gelişmeleri üniversite öğrencilerinin çoğunluğu oluşturduğu katılımcı kitlesiyle buluşturuyor.

Bigumigu’nun da medya sponsoru olarak yer aldığı Bilişim Teknolojileri Zirvesi; dijital dönüşüm, yeni nesil pazarlama, teknolojik yenilikler, mobil dünya gibi teknolojinin son gelişmelerine ev sahipliği yapacak. 4 ana başlıkta kurgulanan 10. BTZ’de sektörün tecrübeli isimlerinin konuşma yapacağı oturumların yanı sıra Bilişim Teknolojileri Alanı (BT Alanı), İnteraktif Bölüm ve Dijifikir e-iş fikir yarışması da yer alıyor.

BT Alanı, teknoloji geliştiricilerin son ürünlerini katılımcılarla buluşturacağı fuaye alanını temsil ederken interaktif bölüm de katılımcıların dinlenebileceği, diğer katılımcılarla tanışabileceği ve yeni kariyer bağlantıları kurabileceği bir alan. Bilişim Teknolojileri Zirvesi’nin kesinleşen konuşmacıları arasında Lidyana Kurucusu ve CEO’su Hakan Baş, Paraşüt Kurucusu ve CEO’su Sean Yu, Netmarble Türkiye COO’su Aras Şenyüz, Getir Kurucu ortağı Mert Salur yer alıyor.

Dijifikir e-iş fikir yarışması ise dijital dünyada başarılı olacağına inanılan fikirlerin parlamasını ve büyümesini sağlıyor. Finale kalıp 2 Aralık’ta sunum yapmaya hak kazanan yarışmacılar mentorlarla birlikte sunum hazırlayarak fikirleri üzerinde çalışıyor. Dijifikir e-iş fikir yarışmasında ilk 3’e kalan isimler ise kuluçka programından ortak çalışma alanına, Paraşüt ve Kolay İK üyeliğine uzanan geniş bir ödül yelpazesine sahip. Ve tüm bunlar da fikir aşamasındaki bir girişimin büyümesini hızlandıracak gücü sağlıyor.

Etkinliğe kayıt için Bilişim Teknolojileri Zirvesi’nin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Görsel: BTZ