Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Shift Up Girişimcilik ve Teknoloji Zirvesi 4 Mayıs’ta İstanbul Üniversitesi’nde!

Shift Up Girişimcilik ve Teknoloji Zirvesi 4 Mayıs’ta İstanbul Üniversitesi’nde!

Shift Up Girişimcilik ve Teknoloji Zirvesi genç girişimcileri ve potansiyel yatırımcıları bir araya getiriyor.

İstanbul Üniversitesi Girişimcilik Kulübü’nün bu sene 6. kez düzenleyeceği Shift Up Girişimcilik ve Teknoloji Zirvesi 4 Mayıs tarihinde Cemil Bilsel Konferans Salonu’nda gerçekleşecek. Girişimci, girişimci adayları ve yatırımcıların bir araya geleceği etkinlikte ilham verici konuşmaların yanı sıra 40’ın üzerinde girişimci standı bulunacak. Girişimcilik ve teknolojinin her aşamasındaki katılımcılara açık olan etkinlik; yapay zeka, finansal teknolojiler, e-ticaret, e-spor, girişim sermayesi, melek yatırımcılar, çevrimiçi oyun, mobil uygulamalar gibi konuları ele alacak.

Kesinleşen Shift Up konuşmacıları açıklandı

Bigumigu etkinliğin medya sponsorları arasında yer aldığı Shift Up’19 kapsamında kurulacak olan Startup Garden alanında genç girişimciler ve potansiyel yatırımcılar bir araya gelecek. İş ve tanıtım fırsatlarının yanında kendilerini geliştirmek isteyen kişiler girişimlerde staj yapma fırsatına sahip olacak. Etkinliğin çatısı altında gerçekleşecek oturumlarda 20’den fazla konuşmacı sahneye çıkacak.

Şu ana kadar kesinleşen Shift Up’19 etkinliğinin konuşmacıları arasında Ömer Erkmen (Melek Yatırımcı & Danışman), Ali Karabey (212 VC İdari Yöneticisi), Alemşah Öztürk (4129Grey CEO’su), Bager Akbay (Zemberek ve iskele47 Ortak Kurucusu), Hakan Erdoğan (Craftbase CEO’su ve Ortak Kurucusu), Lemi Orhan (Craftbase Ortak Kurucusu), Mona Aykul (Gamfed Turkey Temsilcisi), Tahsin Işın (iyzico Ortak Kurucusu), Yakup Bayrak (Sherpa Kurucusu), Gülsüm Çıracı (Startupfon Kurucu Ortağı), Özgür Güneri (BTC Turk CEO’su), Kenan Çolpan (Boğaziçi Ventures Kurul Üyesi), Burç Tanır (Prisync CEO & Kurucu Ortak) bulunuyor.

Shift Up’ın Instagram hesabına ise buradan ulaşabilirsiniz. Etkinliğin internet sitesinden Shift Up’19 hakkında detaylı bilgi alabilir etkinlik için kayıt yaptırabilirsiniz.

Görsel: Shift Up