Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Müzik, Teknoloji ve Girişimcilik Bir Arada: Crowd Up

Müzik, Teknoloji ve Girişimcilik Bir Arada: Crowd Up

Gönüllülerin bir araya getirdiği ve yerel girişimlerin kendilerini tanıtması için alan yaratan Crowd Up 16 Nisan'da İTÜ Ayazağa Kampüsünde.

Kapitalist düzenin form değiştirmesiyle girişimcilik ekosistemi de üretimin ve fikir geliştirmenin yeni modeli olarak karşılıyor bizleri. Fikirler ve girişimciler, kendi çabalarıyla belirli kilometre taşlarını geride bırakırken bir taraftan da kendilerini melek yatırımcılara ve hedef kitlelerine tanıtma gayesine sahip oluyor. Bunu elde etmenin en uygun yolu ise girişimlere odağına koyan etkinliklerden geçiyor.

Crowd Up, girişimcilik ekosistemini müzik ve teknolojiyle birleştirerek sunan ve gönüllülerin bir araya gelmesiyle oluşan ücretsiz bir etkinlik. Hayal eden, birbirini destekleyen ve birlikte güç doğuran bir yerel girişimcilik ekosistemi düşleyen Crowd Up, bunu gerçekleştirmek için 16 Nisan Cumartesi günü İTÜ Ayazağa Kampüsündeki Süleyman Demirel Konferans Salonu’nda bir araya geliyor. 20 girişimin katılımcıların oylamasına sunulacağı Crowd Up‘ta en çok oy alan 10 girişim de fikirlerini Sinan Güler, Fırat İleri ve Hakan Baş gibi yatırımcılara sunma fırsatı yakalayacak.

Girişimcilik ekosistemi içinde bu gelişmeler yaşanırken de Subway Jazz Station‘ın müzikal desteği ve 1010! ile uluslarası bilinirliğe kavuşan Gram Games‘in hazırlayacağı mobil oyun alanı da Crowd Up’ı renklendirecek diğer unsurlar arasında yer alıyor. 7 – 17 yaş arasındaki gençlerle kodlama eğitimi veren CoderDojo da etkinlik alanında yer alarak çocukların hayal gücünü ve yaratıcılığını girişimcilik dünyasına tanıtacak.

Garaj, İTÜ Çekirdek, Kolektif House, Bigumigu gibi isimlerin bir araya getirdiği Crowd Up’a ücretsiz katılım ve detaylı bilgi için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Görsel; Crowd Up