Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Pazarlama Dünyasında Kariyer Hedefleyenler için 5. Boğaziçi Marka Zirvesi

Pazarlama Dünyasında Kariyer Hedefleyenler için 5. Boğaziçi Marka Zirvesi

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından organize edilen Boğaziçi Marka Zirvesi, 1-3 Aralık'ta Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü’nün düzenlediği Boğaziçi Marka Zirvesi, pazarlama dünyasının tecrübeleri isimlerini bir araya getirerek bu dünyaya adım atmak isteyenlere giriş bileti veriyor. 5. kez düzenlenecek olan Boğaziçi Marka Zirvesi bu yıl #geleceğeilhamver mottosuyla 1-3 Aralık tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Kampüsü’ndeki Garanti Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Bigumigu’nun da basın sponsoru olarak yer aldığı Boğaziçi Marka Zirvesi’nde P&G, Eczacıbaşı, Colgate-Palmolive, L’Oreal, Vodafone, Pfizer ve Pladis gibi köklü şirketlerin üst yöneticileri konuşma yapacak. Markaların başrolde olacağı bu oturumların yanı sıra dijital dünyanın pazarlamaya etkisi, sanat ve pazarlama, tüketici davranışları gibi farklı alanlardan içgörüler de ele alınacak. Ayrıca e-spor, sanal gerçeklik gibi günümüzün büyüyen teknolojileri ve kültürleri de etkinliğin bir parçası olacak.

1 Aralık Cuma günü başlayacak olan etkinlikte toplam 18 oturum gerçekleşecek. Boğaziçi Marka Zirvesi pazarlama dünyasına girmek ve bu alanda bir kariyer yaratmak isteyen öğrenciler için ufuk açıcı bir içeriğe sahip. Etkinlikle ilgili detaylı bilgi için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.