Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
9. Bilişim Teknolojileri Zirvesi 2- 3 Aralık’ta İTÜ Maçka Kampüsü’nde

9. Bilişim Teknolojileri Zirvesi 2- 3 Aralık’ta İTÜ Maçka Kampüsü’nde

İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından organize edilen BTZ, 2 - 3 Aralık'ta yeni nesle teknoloji ve dijital dünyadan yeni fikirler vermeye hazırlanıyor.

Bu yıl 9. kez organize edilen Bilişim Teknolojileri Zirvesi, İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından organize ediliyor. Etkinlik teknoloji, dijital yaşam gibi konuları ekseninde barındırarak başta üniversite öğrencileri olmak üzere katılımcılarına dünyadaki yenilikleri aktarmayı hedefliyor.

Bigumigu’nun da medya sponsoru olarak yer aldığı Bilişim Teknolojileri Zirvesi, 4 ana kategorideki etkinliklerle gerçekleşecek. Sektörün içinden girişimcilerin, yöneticilerin ve dijital bireylerin konuşmalarıyla renklenen oturumlar, Bilişim Teknolojileri Alanı (BT Alanı), hızlı tanışma alanı ve İşletme Mühendisliği Kulübü Sosyal Medya Ödül Töreni.

Lidyana Kurucusu ve CEO’su Hakan Baş, Paraşüt Kurucusu ve CEO’su Sean Yu, Hürriyet CEO’su Çağlar Göğüs ve Ericsson Ortadoğu ve Afrika Bölgesi, Stratejik Yatırımlardan Sorumlu İş Geliştirme Müdürü Deniz Köylü gibi isimlerin konuşmacı olarak katılacağı BTZ 2016’da Bilişim Teknolojileri Alanında katılımcılar güncel teknolojileri deneyimleme ve yeni insanlarla tanışma fırsatı yakalayabilecek.

2010’dan beri düzenlenen İşletme Mühendisliği Kulübü Sosyal Medya Ödül Töreni ise bu yıl da sosyal medyanı en etkin isimlerini ve marklarını halk oylamasıyla seçecek. Ödül töreni aynı zamanda BTZ’nin kapanış etkinliği olarak da yer alıyor.

Etkinliğe kayıt için Bilişim Teknolojileri Zirvesi’nin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Görsel: BTZ 2016