Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
7. Bilişim Teknolojileri Zirvesi

7. Bilişim Teknolojileri Zirvesi

5 - 6 Aralık'ta gerçekleşecek etkinlik Turkcell Superonline Sosyal Medya Ödülleri Ödül Töreni'ni de bünyesinde bulunduruyor.

İstanbul Teknik Üniveristesi Maçka Kampüsünde gerçekeleşecek olan etkinlikte panel, workshop ve seminerlerden oluşan programda 30’dan fazla oturum ve 40 konuşmacı yer alıyor. “Pazarlama değişti, biz de değiştik.” önermesiyle yola çıkan zirvede dijital dünyayı anlayarak internet içerisinde birey ve markaların konumları tartışılacak.

Kurumsal bağ kurmak için etkinlik alanında yer alan hızlı network kurma alanlarıyla oturumlar dışında da katılımcıların birbiriyle tanışma ortamı yaratılıyor. Alanın bir diğer kısmında bilişim teknolojileri alanı kurularak dijital dünyaya katkı sağlayan teknolojileri ve bunların farklı platformlar üzerindeki etkilerini katılımcıların deneyimleyerek görebiliyor. Tüm programın sonunda, 6 Aralık Cumartesi akşamı, Turkcell Superonline Sosyal Medya Ödülleri Ödül Töreni de Bilişim Teknolojileri Zirvesi çatısı altında gerçekleşecek. 

Bu yılki zirveyle beraber ilk kez düzelenecek olan dijital fikir yarışması DijiFikir, genç girişimcilerin projelerini yatırımcılarla buluşturacak. Öğrenci olmak veya olmamak gibi bir koşulu olmayan yarışma, dijital fikirlerin gerçekleşmesini sağlayacak.

7. Bilişim Teknolojileri Zirvesi 5 – 6 Aralık’ta İTÜ Maçka Kampüsünde gerçekleşecek. Detaylı bilgileri buradan alabilirsiniz. 

Ayrıca etkinlik için paylaşabileceğimiz 5 adet davetiyemiz bulunuyor. Gelmek isteyen, [email protected] adresine mail atarak iletişime geçebilir.

Görsel; BTZ2014, SMÖ, Dijifikir