Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
2. 3 Boyutlu Baskı Teknolojileri Fuarı

2. 3 Boyutlu Baskı Teknolojileri Fuarı

12 - 14 Haziran'da Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi'nde düzenlenecek olan fuarda 3 boyutlu baskı teknolojiyle değer yaratan aktörler yer alacak.

3 Boyutlu baskı teknolojileri genişleyen ve büyüyen bir teknoloji alanı olarak karşımıza çıkıyor. Teknolojiyi kullanarak sosyal fayda üretilebilen her noktaya erişiyor. 3 Boyutlu Baskı Teknolojileri Fuarı da hem yerel hem de küresel çapta 3B Baskı alanında yapılan çalışmalara yer veren bir fuar. İlki 12 – 15 Şubat 2015’te düzenlenen etkinlik, geri bildirimler ve talep üzerine ikinci etkinliğini 12 – 14 Haziran’da Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi’nde düzenliyor.

3B baskı yazıcılar, sarf malzemeleri, 3B tarayıcılar 3B yazılımlar ve bu alanda hizmet sunan şirketlerin katılımcıların yer alacağı fuarda yapılan çalışmaları ve yaratılan etkiyi gözlemlemek mümkün olacak. Konuşmacı olarak da ödüllü tasarımcı Deniz Karaşahin yer alıyor. 3B baskı teknolojilerinin kullanımı ve endüstriyel tasarım alanındaki çalışmalarının gelişimi hakkında tecrübelerini paylaşacak.

3 boyutlu baskı dendiğinde yakın zamanda Bigumigu’da yer alan Pamukkale Üniversitesi’nde çalışmayla deniz kaplumbağasına yapılan çene protezi, MakieLab’in kusursuzluğa atıfta bulunan oyuncak bebekleri, çağdaş sanat fuarı ARCO’da Gabriel García Márquez’in sözlerinin görselleştirilmesi öne çıkan projeler olmuştu.

2. 3 Boyutlu Baskı Teknolojileri Fuarı hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Görsel; Priyoid