Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
​Uzaktaki Anne-Babalardan Çocuklarına Dijital Masallar

​Uzaktaki Anne-Babalardan Çocuklarına Dijital Masallar

"Bedtime Calls" ile gece geç saatlere kadar çalışan ebeveynler, çocuklarına neden uzakta olduklarını uyku öncesi masalı anlatır gibi anlatıyor.

Geç saatlere kadar çalışan, eve geç gelen ve çocuklarına yeterli zaman ayıramayan anne-babalar için Skype dijital bir hikaye anlatma platformu geliştirmiş: Bedtime Calls

Bedtime Calls ile çocuk psikologları tarafından yazılan masallar kişiselleştiriliyor ve aynı bir peri masalı anlatır gibi, yetişkinlerin dünyasının neden çocuklarınkinden farklı olduğu ve neden bazen eve gelemedikleri ya da geç geldikleri çocuklara tatlı tatlı anlatılıyor.

İlk olarak çocuğunuzu Skype ile arıyorsunuz, ekranda yazan yere çocuğunuzun isim ve yaş bilgilerini giriyorsunuz ve karşınıza çıkan alt yazılı animasyonu karaoke yapar gibi okuyorsunuz.

“Masal terapisi” olarak tanımlayabileceğimiz platform sayesinde, kendini terk edilmiş, yalnız, önemsenmiyormuş gibi hisseden çocuklara, anne-babalarının neden iş yerinde oldukları, durumu anlayabilecekleri şekilde, eğlenceli bir yolla anlatılıyor.

Künye:

Reklam Ajansı: Look At Media, Rusya
Dijital Yaratıcı Ekip Başı: Maria Gelman
Dijital Yaratıcı: Maxim Kayumi
Proje Yöneticisi: Alexei Zaikin
Sanat Yönetmeni: Olga Sen
Yazar: Philipp Karetov
Teknik Yönetmen: Alexander Rybyakov
Animasyon Tasarım: Alexei Astafiev
İllüstrasyon: Philipp Chekunov
Ses Tasarım: Andrei Mitroshin
Masal Terapisti: Anna Filatova
Psikolog: Elena Kayumi
Hesap Yönetimi: Anastasiya Komolova

Görsel; Vimeo