Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kedi ve Köpeklerin Her Şeyi IKEA’da

Kedi ve Köpeklerin Her Şeyi IKEA’da

IKEA, evcil hayvanlara yönelik eşya ve aksesuar koleksiyonun Lurvig'i tanıttı.

IKEA evimizin her şeyi olma misyonunu sürdürüyor. Eşya, mutfak, dolap, aksesuar, aydınlatma, köfte, bisiklet derken şimdi de küçük dostlarımızı düşünüyor. Köpek ve kedilere özel yeni koleksiyonu Lurvig‘i geçtiğimiz günlerde tanıtan IKEA, bu haberle hayvanseverleri sevindireceğe benzer.

IKEA’nın evcil hayvan koleksiyonu Lurvig, İsveçce “tüylü” anlamına gelen bir kelime. Tüylü dostlarımızın konforuna yönelik eşyalar ve aksesuarlar içeriyor. Koleksiyonda kedi ve köpeklerin ihtiyacı olabilecek hemen her şey var. Yumuşak yataklar, koltuk örtüleri, mama kapları, taşıma kutuları, kedi tünelleri, tırmalama tahtaları, oyuncaklar, fırçalar gibi pek çok ürün IKEA estetiğiyle birleşiyor. Böylelikle pet shop’larda satılan evimize uyumsuz, çirkin renkli hayvan minderleri yerine nötr tonlarda, minimal tasarımlı şık bir köpek minderimiz ya da kedi sehpamız olabiliyor.

Uzman veterinerler danışmanlığında üretilen koleksiyon, hayvan dostlarımızın ihtiyaçlarını en konforlu şekilde gideriyor, bunu yaparken de farklı kişilikte hayvanlara farklı mobilyalar sunuyor. Dar yerlerde yatmayı seven kedilere daha kapalı kutular, rahatlığına düşkünlere minderler var örneğin. Üstelik Ludvig koleksiyonunun parçaları pek çok diğer IKEA ürünüyle uyumlu. Ayrıca tipik bir IKEA özelliği olarak, evcil hayvan eşyaları da yerden tasarruf etme amacı güdüyor. Ürünlerin çoğu kullanılmadığı zaman katlanıp kaldırılabiliyor.

Eve dair her şeyi sunmakla övünen, özellikle son kampanyalarında aile yaşamını öne çıkaran IKEA’nın evcil hayvan besleyenlerin ailenin bir parçası olarak gördüğü kedi ve köpekleri atlamaması oldukça yerinde bir hareket. Zaten meşhur “IKEA Hack”leri ile pek çok insan oyuncak bebek yataklarını kedi-köpek yatağına çeviriyor, oyun tünellerini kediye veriyordu. Dolayısıyla akıllıca bir pazarlama hamlesi. Üstelik koleksiyon çok sevimli.

Koleksiyon şimdilik ABD, Kanada, Fransa ve Japonya’daki mağazalarda satışa giriyor. 2018 Mart’ından itibaren evcil hayvan ürünlerinin dünya çapında daha çok mağazada bulunması hedefleniyor.

Görsel: IKEA Canada