Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Elle Boyanmış Rengarenk Nike Air Force 1 Ayakkabılar

Elle Boyanmış Rengarenk Nike Air Force 1 Ayakkabılar

Stüssy ve Nike iş birliğinde ortaya çıkan World Tour serisinde ayakkabıların her biri doğal boya kullanılarak elle boyanıyor.

Sokak giyim markası Stüssy ile Nike arasında gerçekleştirilen iş birliği, rüyaların konu edildiği gerçeküstü reklam filmi ile duyurulmuştu. Giyim ve ayakkabı koleksiyonlarına ek olarak bir kez daha güçlerini birleştiren ikili yeni sürdürülebilir koleksiyonuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Nike Air Force 1 modellerinin yer aldığı koleksiyonda boyama süreci el işiliğiyle gerçekleştiriliyor.

5 şehri temsil eden 5 farklı renk ile Stüssy x Nike koleksiyonu

Doğal iplikler ve lifler konusuna yoğunlaşan Los Angeles merkezli Lookout & Wonderland stüdyosu tarafından renklenen ayakkabılar beklenmedik bir sonuçla Nike severleri karşılıyor. Sınırlı sayıda üretilen modeller, stüdyonun doğal boyaları tarafından elle boyanıyor. Benzersiz renk tonlarına sahip bu ayakkabı çiftlerin her birinin kendine özgü tonları ve desenleri bulunuyor. Lookout & Wonderland ve Stüssy, boyama işleminin nasıl gerçekleştiğini ve ayakkabıların nasıl gözüktüğünü sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Stüssy (@stussy)’in paylaştığı bir gönderi

Stüssy’s World Tour adı verdiği serisinde Los Angeles, New York, Tokyo, Londra ve Paris olmak üzere beş şehri temsilen beş renk kullanıyor. Sosyal medya paylaşımlarından da görüldüğü gibi Nike Air Force 1 modelleri bu beş farklı renk ile boyanıyor. Stüssy, bitki renkleri ve iplikler konusunda uzman sanat topluluğunun her bir çift ayakkabıya özenle ilgi gösterdiğini belirtiyor. Kumaşın boyayı tutmasına yardımcı olacak işlemin tamamlanmasının ardından bitki bazlı boyalar ayakkabıya uygulanıyor.

Proje, aynı modelin fosil ve siyah olmak üzere iki farklı renkle sunulan bir başka Stüssy x Nike koleksiyonuna benziyor. El emeğiyle boyanan ayakkabı serisi Stüssy üzerinden sınırlı sayıda satışa sunuldu.

nike air force nike air force

Görsel: Instagram