Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yaşamın Hakikate İhtiyacı Var

Yaşamın Hakikate İhtiyacı Var

The New York Times, son kampanyasıyla hayatın her alanında tüm konular için hakikatın ne kadar önemili olduğunun altını çiziyor.

The New York Times, son üç yıldır hakikati odağına koyan etkileyici kampanyalarla gündeme geliyor. Toplumsal cinsiyet eşitliğinden, politikaya kadar gündeme dair her konu üzerinden gazeteciliğin esas görevinin gerçekleri dile getirmek olduğunu vurguluyor. Droga5 tarafından hazırlanan The Truth is Hard, The Truth Has a Voice, The Truth Has a Voice: Gender Equality gibi kampanyalarla toplumun gündemini oluşturan konulara dikkat çeken gazete, aynı ajans tarafından hazırlanan son kampanyasıyla önemli olanın hakikati öne çıkarmak olduğunu bir kez daha vurguluyor.

droga5

The New York Times özgün kaliteli haberciliğin değerini gösteriyor

Kim Gehrig tarafından yönetilen The Truth Is Essential: Life Needs Truth başlıklı kampanya kaliteli ve bağımsız gazeteciliğinin önemine ve gücüne dikkat çekiyor. The New York Times, doğru bilgiye ulaşmanın zor ve önemli olduğu bu zamanlarda insanlara rehberlik etmenin ve yol göstermenin bağımsız gazetecilikten geçtiğini söylüyor.

Göçmen krizinden, hükümet bütçe planlamalarına, ev ofis çalışma düzeninden gece yarısı makarna tariflerine, seçim döneminden pandemiye kadar pek çok konuya değinen reklam filmi bir nevi The New York Times’ın hayatın her alanındaki konulara nasıl değindiğini gösteriyor.

Gazetenin pazarlama bölümünden Amy Weisenbach, salgınla birlikte daha kaotik bir hal alan 2020 yılında The New York Times’ın hala kaliteli, bağımsız ve orijinal içeriklerle insanlara bir ışık olmaya çalıştığını söylüyor.

Reklam filminde metin ve müzik ritmik şekilde bir araya geliyor. Daktilo sesinin Makaya McCraven’ın serbest biçimli caz müziğiyle birleştiği kampanyada spot ışıkları bu sefer okuyucuların üzerine çevriliyor.

Künye

Müşteri: The New York Times
CMO: David Rubin
SVP: Amy Weisenbach
Ajans: Droga5 NY
Yaratıcı Yönetmen: Laurie Howell, Toby Treyer- Evans
Metin Yazarı: Ben Brown
Sanat Yönetmeni Jackie Moran
Düzenleme: Cosmo Street
Prodüksiyon Şirketi: Somesuch
Yönetmen: Kim Gehrig
Tipografi: Fraser Muggeridge
Mix: Wave Studios
Ses Tasarım: Aaron Reynolds
İdari YapımcıVicky Ferraro
Post Prodüksiyon: Method Studios
Renklendirme: Electric Theatre Collective
Müzik: Requests / Makaya McCraven

Görsel: YouTube