Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Evde Yeniden Misafir Ağırlamaya Hazır Mısınız?

Evde Yeniden Misafir Ağırlamaya Hazır Mısınız?

Snickers, karantina sonrası evinizde misafir ağırlamaya hazırlanırken talihsiz bir durum yaşamamak için pantolon giymeniz gerektiğiniz hatırlarıyor.

Açlık üzerine yaptığı reklam kampanyaları ile beğeni toplayan Snickers “Açken sen, sen değilsin” sloganı ile pek çok farklı kampanyaya imza attı. Absürt durumların yaşandığı reklam filmleri sadece bu sloganın başı çektiği kampanyalarda yer almıyor. İlk öpüşmelerini Snickers dondurması sayesinde yaşayan genç sevgililerin bulunduğu The Date ve çizgi romanvari Rick and Morty animasyonu da benzer absürt mizaha sahip.

Görüntülü konuşmalar bitti misafirler artık eve gelmeye başlıyor

Mars‘a ait çikolata markası bu sefer karantinalar sonrası yeni normal hayata alışmaya çalışan insanlara bir hatırlatma yapıyor. Virüsün yayılmasını önlemek için maskeleri takmaya devam etmek gerekiyor ancak artık pantolonları da giymenin vakti geldi.

BBDO New York tarafından hazırlanan First Visitors kampanyası karantina sonrası hayatlarımızda eski standartlarımızdan bazılarını unutmamamız gerektiğini hatırlatıyor.

Virüsün ikinci aşamasıyla beraber insanlar dışarı çıkmaya başladı. Bununla beraber hala evde olmak arkadaşlarla evde buluşmak da bir seçenek. Ancak karantina süresi boyunca sadece görüntülü konuşma uygulamaları üzerinden arkadaşları evlere misafir etmek yeni normalde kafaları karıştıran durumlara sebep oluyor. Snickers, 15 saniyelik reklam filmiyle bu durumun doğurabileceği utanç verici sonuca değiniyor. Görüntülü konuşmalarda alıştığımız pantolon giymeme durumundan vazgeçmemiz gerektiğini gösteriyor.

Künye

Müşteri: Snickers
Küresel Marka Direktörü: Dale Green
Ajans: BBDO New York
CEO: Kirsten Flanik
Yaratıcı Yönetmen: Scott Mahoney, Dan Oliva
İdari Yaratıcı Yönetmen: Peter Kain
Prodüksiyon Şirketi: O Positive
Yönetmen: Jess Coulter
İdari Yapımcı: Ralph Laucella, Marc Grill
Yapımcı: Devon Clark
DoP: Brian Lannin
Düzenleme: Mike Leuis
VFX: Mackenzie Cutler
Renklendirme: Company3

Görsel: YouTube