Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sörfçüler İçin Eğlenceli Bir Plaj Motosikleti: Goof Bike

Sörfçüler İçin Eğlenceli Bir Plaj Motosikleti: Goof Bike

Deus Ex Machina'nın Avustralyalı sanatçı Paul Mcneil ile iş birliği yaparak tasarladığı Goof Bike, özellikle plajda ulaşım için stil sahibi bir motosiklet.

Motosiklet dünyası son sürat yenilikçi yaklaşımlarla gelişirken, tasarım açısından da roket gibi görünen kadrosuyla Pocket Rocket ya da 3B baskı bisiklet Nera gibi sıra dışı örneklerle de sık sık karşılaşıyoruz. Goof Bike da hem esprili hem de havalı bir bisiklet olarak bu ilham verici araçlar arasındaki yerini alıyor.

Goof Bike isyankar bir karakteri temsil ediyor

Giysi ve aksesuarların yanı sıra el yapımı özelleştirilmiş motosikletlerle yaratıcılığı ön plana koyan Deus Ex Machina, Avustralyalı sanatçı Paul Mcneil ile iş birliği yaparak yaratmış Goof Bike’ı. Ekip, bir Suzuki RV90 gövdesini kullanarak işe başlamış. Suzuki’deki aynaları, göstergeleri ve diğer geleneksel unsurları kaldırmışlar. Goof Bike, konsept olarak topluma uyumlu olmayan ve uyum sağlamayı da istemeyen isyankar bir karakteri temsil ediyor.

Goof Bike

Biraz gürültülü bir motor da olsa yumuşak ve konforlu bir sürüş imkanı sunan heybetli selesi ve serbest uzanan egzozuyla Goof Bike’ın kesinlikle bir tarzı var. Sörf rafı gören metal parça ise herhalde bu motosikleti en özel kılan şey. Bu raf sayesinde, gölgesine sığınabileceğiniz bir alan da yaratmış oluyor. Metal rafın üzerinde plaj havlusu için de özel bir yer ayrılmış.

Deus Ex Machina, Goof Bike için yalnızca Sidney’den özel sipariş kabul ediyor.

Goof Bike Goof Bike Goof Bike

Görsel: Deus Ex Machina