Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Jeff Bridges Bu Reklamda Soyadı Gibi Köprü Rolünde

Jeff Bridges Bu Reklamda Soyadı Gibi Köprü Rolünde

Jeff Bridges, bir reklam filminde tıpkı soyadı gibi köprüyü canlandırdı; başka bir deyişle insan-köprü oldu.

Jeff Bridges, The Big Lebowski filmindeki The Dude karakteriyle kalplerimizde sarsılmaz bir yere sahip oldu. Bu filmin yanı sıra yaptığı her işte de belli bir kaliteyi korudu, oyunculuğuyla ve mütevazi duruşuyla dünyanın en sevilen aktörlerinden biri oldu. Bir filmde bir köprü rolünü canlandırmak gerekse, kendisinin bu role en çok hakkını verebilecek adaylardan biri olacağı şüphesiz. Ancak soyadı da köprü(ler) olan aktörün, bu nedenden bir reklam filmi için köprüyü canlandırması işin bağlamını değiştiriyor. Yüzlerimize daha filmi izlemeden bir gülümseme yerleşiveriyor.

İnsan-köprü Jeff Bridges

Köprüler şehri de olarak da anılan Amsterdam, kentin yüz ölçümünün %25’ini kaplayan kanal sistemi üzerinde 1.500 kadar köprüye sahip. Dolayısıyla bu şehirde doğan bir markanın, reklam filminde köprü teması üzerinde durması gayet olağan. İnsan-köprü Jeff Bridges de filmde köprülerin gücüne ve insanları nasıl bir araya getirdiğine dair düşüncelerini açıklayarak yüzümüzde gülücükler açtırıyor.

Jeff Bridges

Marka direktörü Nic Casby, filmde rol alacak kişiyi belirlerken yaşadıkları süreci de gayet mizahi bir yaklaşımla açıklamış. Açıklaması şöyle: “İnsanları bir araya getiren en ünlü köprü hakkında düşündüğümüzde, sadece bir köprü vardı: Jeff Bridges.”.

Ne dersiniz, uzun zamandır hiç böyle sempatik bir köprü gördünüz mü?

Jeff Bridges Jeff Bridges

Görsel: YouTube