Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Her Şey Çok Güzel Olacak Temalı Eserler Bu Adreste Toplanıyor

Her Şey Çok Güzel Olacak Temalı Eserler Bu Adreste Toplanıyor

ekremabi.art isimli sayfa Ekrem İmamoğlu'nun Her Şey Çok Güzel Olacak sloganı için yapılan dijital çalışmaları sayfasında yayınlıyor.

Ekrem İmamoğlu 31 Mart yerel seçimlerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul genelinde seçimlerin tekrarı kararı almasından sonra yeniden seçim çalışmalarına başladı. Bununla beraber sosyal medyada #herşeyçokgüzelolacak etiketi ile sanatçılar da dahil olmak üzere birçok kişi konu hakkında paylaşım yaptı.

Her şey çok güzel olacak sloganı Ekrem İmamoğlu’nun 31 Mart seçimleri süresince dile getirdiği bir cümle oldu. Seçim çalışmaları sırasında otobüsünde seyahat ederken Berkay adlı bir genç tarafından İmamoğlu’na söylenen bu söz kısa süre içerisinde Ekrem İmamoğlu’nun seçim sloganına dönüştü. Sosyal medyada pek çok defa paylaşılan bu an sözün bilinirliğini ve görünürlüğünü arttırdı.

Bir grup tasarımcı tarafından kurulan ekramabi.art isimli sayfa da #herşeyçokgüzelolacak adlı kampanyaya destek verme amacını  taşıyor. Sayfaya destek veren sanatçılar arasında grafik tasarımcısı ve karikatürist Gürbüz Doğan Ekşioğlu ve Los Angeles’da bulunan Design Studio’nun yaratıcı yönetmeni ve grafik tasarımcısı Ozan Karakoç da bulunuyor.

Sayfa seçime kadar eleştirel ve estetik bir bakış açısı ile hazırlanmış eserleri yayınlamayı planlıyor. Poster, illüstrasyon, manüplasyon, müzik, video ve dijital sanatlar alanında yapılmış her türlü eser değerlendirilip paylaşılıyor. Hazırlanan eserlerin yayınlanması için sayfanın Instagram ve Twitter adreslerinden özel mesaj yoluyla iletişim kurulabilir.

Görsel: Mert Dolapçıoğlu