Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Tek Elle Yapılabilecek Yemek Tarifleri

Tek Elle Yapılabilecek Yemek Tarifleri

Bebek maması markası HiPP, kucağında bebek taşıyan anneler için tek elle hazırlanabilecek yemek tarifleri ve özel kesme tahtası hazırladı.

Bebekler yürümeye başlayana kadar ebeveynlerinin kucaklarında çok vakit geçirir. Anne ve babalar bu süreç boyunca pek çok işini tek eliyle yapmak durumdalar. Hesap öderken, eve girmek için kapıyı açarken ya da çocuklarına yemek hazırlarken ebeveynlerden biri tek başına kaldıysa tüm bu işleri sadece bir elleriyle yapmak zorunda kalıyorlar. Serviceplan Campaign, bu durumun farkında olan bebek maması markası HiPP için bir kampanya hazırladı. The Onehand Cookbook (Tek Elle Hazırlanabilecek Yemek Tarifleri) ve Onehand Cuttingboard (Tek elle kullanılabilecek kesme tahtası) içeren kampanya ile birlikte ebeveynler çocukları kucağındayken yemek hazırlayabiliyor.

16 farklı yemek tarifinin bulunduğu kartlar aynı zamanda canlı, renkli ve eğlenceli çizgileri bulunan çizimleri içeriyor. İngiliz illüstratör Ana Jaks tarafından hazırlanan çizimler, 1970’lerde hazırlanan orijinal HiPP logosundan esinlenilerek retro tarzda hazırlandı. Tarifler, organik malzemelerle oluşturulmuş HiPP kavanozlarının içindeki malzemeleri içeriyor. Ebeveynler isterlerse HiPP kavanozlarını kullanıyor. Böylece yemek hazırlama sürecindeki kesme, doğrama, harmanlama ve pişirme gibi işlemleri atlayabiliyor. Taze sebzeleri kullanarak bebeğine yemek hazırlamak isteyen anneler ve babalar da özel kesme tahtasını kullanarak tek elle yemeği sıfırdan hazırlayabiliyor.

Serviceplan Campaign Munich CCO’su Matthias Harbeck hazırlanan yemek tariflerinin yanında bulunan özel kesme tahtasının kucağındaki çocukla yemek hazırlamak isteyen ebeveynlerin işlerini oldukça kolaylaştırdığını söylüyor. Özel hazırlanan doğrama tahtasında Hipp kavanozlarını ve sebzeleri sıkıştırma yarayan bir düzenek bulunuyor. Bu sayede tek elle kavanozu açmak ya da bir sebzeyi soymak basit bir işe dönüşüyor. Ayrıca sebzeleri sabit tutmaya yarayan 3 çivi sayesinde doğrama işleme daha rahat hale getiriliyor.

Künye

Müşteri: HiPP
Ajans: Serviceplan Campaign Munich
Prodüksiyon: Neverest
Küresel Yaratıcı Ofis Müdürü: Alexander Schill
Baş Yaratıcı Müdür: Matthias Harbeck
Baş Yaratıcı Yönetmen: Sandra Loibl
İllüstratör: Ana Jaks

Görsel: Youtube, Ana Jaks