Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Pixar Animasyonlarındaki Karakterlerden Yemek Tarifleri

Pixar Animasyonlarındaki Karakterlerden Yemek Tarifleri

Pixar'ın YouTube sayfasındaki Cooking With Pixar serisinde animasyon filmlerdeki karakterler tarifleri gösterilen yemek yapımlarına yardımcı oluyor.

Stop motion videolar ve GIF ile hareketlenen, İllüstrasyonla sıcak bir hava kazanan yemek tarifleriyle karşılaşmıştık. Yemek pişirme sürecini ve malzemelerin tanıtımını eğlenceli bir şekilde aktaran bu seriye bir yenisi eklendi. Pixar’ın YouTube kanalındaki serisi Cooking With Pixar ikonik yemeklerin tariflerini adım adım gösteriyor. Videolarda, Pixar karakterleri tarifleri göstermeye yardımcı oluyor.

Animasyon film karakterleri tezgah başında

Tarifler serisi, karantina döneminde çocuklarını meşgul etmenin yollarını arayan ebeveynlere her iki koldan yardımcı oluyor. Aileler çocuklarının ekran başında geçirdiği sürede mutfakta beraber yemek hazırlama şansı yakalıyor. Kısa videoların içeriğindeki animasyonlarda şimdilik Toy Story 4, Onward ve Bao filmlerindeki karakterlerden bazıları yer alıyor.

Cooking With Pixar videoları yüklenmeye devam edecek

Serinin ilk videosunda, 2018 yapımı Oscar ödüllü kısa animasyon Bao’nun aynı adı taşıyan yemeğinin tarifi veriliyor. Toy Story 4 karakterlerinden Forky pizza tarifi için tezgahta yerini alırken Onward animasyon filminden Ian ve Barley doğum günü pastasına yardım etmek için kolları sıvıyor.

Ufak bir uyarı. Tariflerde kullanılan malzemelerin miktarı videolarda yer almıyor. Bao, pizza ve doğum günü pastasının nasıl yapıldığı anlatılıyor sadece. Ancak malzemeleri dağılımını internette bulmak mümkün.

Cooking With Pixar serisinde şu ana kadar üç farklı yemek tarifi bulunuyor.  Yemek tariflerini birer ay arayla yükleyen Pixar en son videoyu bir ay önce yüklemiş. Serideki dördüncü yemek tarifi bu aralar gelebilir.

Görsel: YouTube