Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sinop’ta Mağazası Bulunmayan Burger King’den Özel Mini Izgara

Sinop’ta Mağazası Bulunmayan Burger King’den Özel Mini Izgara

Sinop'ta mağazası bulunmayan Burger King, Sinopluların Twitter'dan dile getirdiği taleplerine karşılık kişiye özel mini ızgara hazırladı.

2017’de Burger King’in yaratıcı projelerini derlemiştik. Burger King ise 2013 yılında fast food kategorisinde en samimi marka seçilmesinin ardından müşterilerinin istekleri üzerine patateslerini daha iyi hale getireceğini söyleyip “Patatesin Kralı” projesini hazırlamıştı. Marka bu sefer şubesi bulunmayan şehirlerdeki ızgara severler için müşteri odaklı bir kampanyası hazırladı.

70 ilde 600’den fazla restoranı ile hizmet veren zincirin Sinop’ta şubesi bulunmuyor. Sosyal medya üzerinden şehirlerinde Burger King açılmasını isteyen kişilere ulaşan fast food zinciri onlar için bir sürpriz hazırladı.

Burger King imzalı Whopper kutusu boyutunda mini ızgara

Flame King birebir Whopper boyutunda hazırlanan kutu. Bu kutu içindeki araç gereçler sayesinde Burger King seven müşterilerin yer yerde ve her anda ızgara keyfi yaşamasını sağlıyor. Döküm demir mini ızgarası, özel kömürü, tutuşturucu çırası ve bir adet maşa ile birlikte hazırlanan kutu, ızgara seven ve ızgara ateşinden vazgeçemeyen müşterileri için özel olarak hazırlandı. Dünyada ilk olan Flame King şu anda sınırlı sayıda kişide bulunuyor.

VMLY&R / ISTANBUL ajansının Burger King için hazırladığı reklam filmleri ile mini ızgaralar dağıtıldı. Restoranlarındaki alevi her yere yaymaya kararlı olan marka, ızgara ateşinde Whopper seven müşterilerine özel projesi ile şubesi bulunmayan şehirlere ulaşmaya kararlı gözüküyor.  Twitter üzerinden Sinop’ta Burger King isteyen 3 kişiye 3 farklı video ile Flame King gönderen marka sosyal medya üzerinden pek çok kişiden mini ızgara için istek aldı. Bir restoranda, arabada hatta denizin üzerinde bir kanoda mini ızgara ile hamburgeri hazırlamanın mümkün olduğunu gösteren Twitter paylaşımının altında mini ızgara isteğini ileten birçok kişi oldu.

Künye

Müşteri: TAB Gıda – Burger King
Ajans: VMLY&R / ISTANBUL
Müşteri Temsilcisi: Burak Akın, Yasemin Ağırdır, İrem Güler, Emel Onganer, Melis Demircigil, Görkem Akyavuz, Serap Şahinoğlu
Bölge Yaratıcı Direktörü: Jaime Mandelbaum
ECD: Ayşe Aydın Erdoğan
Yaratıcı Yönetmen: Mehmet Güney
Yaratıcı Grup Başkanı: Ozan Aslan, Can Yıldız
Müşteri İlişkileri: Aşkın Baş, Cansu Çelebican
Grafik Tasarım: İbrahim Özdemir
Stratejik Planlama: Dilek Terliksiz, Özge Sargın
Baş Yapımcı: Deniz Kunkut
Yapımcı: Alihan Dobada
Yapım: Norr Production
Yönetmen: Can Pehlivanlı
Post Prodüksiyon: İmaj Post Production
Üretim: Yusuf Turhan

Görsel: Basın Bülteni