Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Izgara Ateşinde Yanan Reklam Panosu

Izgara Ateşinde Yanan Reklam Panosu

Burger King ile iş birliği gerçekleştirerek Whopper aromalı cips piyasaya süren Doritos UK, lansman için reklam panosunu ızgara ateşinde pişirdi.

Doritos UK, Burger King ile gerçekleştirdiği iş birliğini etkileyici bir açık hava performansı ile duyurdu. Burger King’in pazarlama kampanyalarında uzun süredir kullandığı “Alevde Izgara Ateşi”, “Ateşi Hisset” ve “Ateşini Yak” sloganlarından ilham alan Doritos UK, lansman kapsamında bir açık hava reklam panosunu ateşe verdi.

Splendid Communications imzalı çalışmada bir Burger King restoranının önüne yerleştirilen 200 metrekarelik dev açık hava reklam panosu, kontrollü bir şekilde ızgara ateşinde yandı. Alevli reklam panosu, Flame Grilled Whopper aromalı Doritos’u tanıtmak için hazırlandı. Whopper aromalı Doritos’un satışa sunulduğu gün gerçekleştirilen gösteri, düzenlenen bir etkinlik ve sonrasında sosyal medyada paylaşılan videolarla desteklendi.

Öte yandan ızgara ateşinde yanan açık hava reklam panosu, planlı bir gösteri olmasaydı sıkı Burger King takipçileri için gerçek bir yangın alarmı sayılabilirdi. Zira sık sık restoran yangınları yaşayan Burger King, bir dönem bu durumu tiye alarak bir reklam kampanyasında da kullandı. 2004, 2015 ve 2016 yıllarında meydana gelen restoran yangınlarında çekilen fotoğrafları 2017 yılındaki “Flame Grilled Since 1954” adlı kampanyasında kullanan fast-food devi, rakiplerinden daha fazla restoran yakarak ızgara ateşini ne denli ciddiye aldığını gösterdi.

Görseller: Twitter, Instagram, Youtube