Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Z Kuşağına Özel Üretilen Klasik Görünümlü Elektrikli Bisiklet

Z Kuşağına Özel Üretilen Klasik Görünümlü Elektrikli Bisiklet

Honda, Z kuşağı tüketiciler için klasikleşen motosiklet modellerinden esinlenerek ürettiği elektrikli bisikletleri tanıttı.

Japon otomotiv şirketi Honda, Z kuşağı tüketicileri hedefleyen klasik görünümlü yeni elektrikli bisikletlerini Çin’de çevrim içi olarak düzenlediği bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Cub e, Dax e ve ZOOMER e adlı modeller, Honda’nın klasikleşen ikonik motorsiklet modellerinden ilham aldı. Cub e modeli, 1958 yılında piyasaya sürülen ve üretimi halen devam eden Honda Super Cub’ın esintilerini taşırken, 1969 sonrası piyasaya sürülen Honda Dax, Dax e modeline;

Şimdilik Çin pazarına yönelik üretilen klasik görünümlü elektrikli bisikletler, yerel düzenlemelere uygun olarak azami 25 km/sa hız yapabiliyor ve 65 kilometrelik bir seyir menziline sahip. Çin’de elektrikli motosikletler, maksimum hızı 25 km/sa veya daha az olanlar, maksimum hızı 26 km/sa ile 50 km/sa arasında olanlar ve maksimum hızı 51 km/sa veya daha fazla olan elektrikli araçlar şeklinde üç kategoriye ayrılıyor. 2025 yılına kadar 10’dan fazla elektrikli motosiklet modelini piyasaya sürmeyi hedefleyen Honda, 2040 yılına kadar karbon nötr bir şirket haline gelmeyi planlıyor.

Dax E’nin İlham Aldığı Klasik Honda Dax

ve Dax E

Cub E’nin İlham Aldığı Honda SuperCup

ve Cub E

Zoomer E’ye İlham Veren Klasik Honda Zoomer

Ve Zoomer E

Görseller: Honda