Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yeni Yaratıcılar #17: Atıl Aggündüz

Yeni Yaratıcılar #17: Atıl Aggündüz

Yeni Yaratıcılar'ın 17. buluşmasında mimar, tasarımcı ve çizer Atıl Aggündüz'ü ağırlayacağız.

Bigumigu olarak içimizdeki keşfetme ve paylaşma arzumuzu 2018’de fiziksel bir alana taşıdık. Yeni Yaratıcılar ile her ay özgün, yaratıcı ve ufuk açıcı çalışmalar yapan sanatçıları ağırlıyoruz. Geçmiş buluşmalarımızda Candaş Şişman, Deniz Cem Önduygu, Emrah Ablak, Erdal İnci, Meltem Şahin, Refik Anadol, Esk Reyn, Emre Parlak ve Bilal Yılmaz gibi isimler konuğumuz oldu. Geçtiğimiz mayıs ayında ise Pınar Akkurt konuğumuz olmuştu. Gerçekleşen etkinlikle birlikte seriye yaz arası vermiştik. Eylül ayı ile birlikte etkinlik serisinin yeni sezonunu açıyoruz. 17.sini gerçekleştireceğimiz Yani Yaratıcılar’ın Eylül ayı konuğu ise mimar, tasarımcı ve çizer Atıl Aggündüz.

Yeni Yaratıcılar’ın 17. buluşması 19 Eylül’de!

Bigumigu ve ATÖLYE iş birliğinde gerçekleşen seride konuk olacak Atıl Aggündüz İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunu. Öğrenciliğinden bu yana eskiz defterlerini ve çizimini hayal kurma aracı olarak kullanan Aggündüz yeni tasarım/temsil teknikleri üzerine yoğunlaşıyor. 2014-2017 yılları arasında çeşitli sergi ve bienaller için farklı ekipler ile çalışmalar üretmekte beraber, Nisan 2017’de Oğul Öztunç ile birlikte mimarlık/sanat/tasarım ara kesitinde yaratıcı işler üretmeyi hedefleyen Piknik’i kurdu. Eylül 2017’de ise Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışmaya başladı. Piknik, bu yıl gerçekleştirilen One Love Festivali’nin haritasını ve Birlikte Güzel logolarını hazırlamıştı.

19 Eylül Perşembe günü Bigumigu’nun eş-kurucusu ve yayın yönetmeni Yalçın Pembecioğlu ile sohbet formatında ve ATÖLYE’de gerçekleşecek olan Yeni Yaratıcılar etkinliği buluşmasında Atıl Aggündüz’ün yaratma sürecindeki evrenine ortak olacağız ve yaratıcı çalışmalarının sürecini kendisinden dinleyeceğiz.

Etkinliğimiz ücretsiz olacak, ancak yaratacağımız ortamın doğası gereği katılım sınırlı olacak. Yeni Yaratıcılar’a katılmak için için buradan kayıt olabilir, Facebook etkinliğimize buradan ulaşabilirsiniz.

Görsel: ATÖLYE