Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yeni Bir Pozisyona Başlamadığını Duyuranlar

Yeni Bir Pozisyona Başlamadığını Duyuranlar

Reklamcılık sektöründeki yoğun insan sirkülasyonuna karşı Tribal Worldwide İstanbul çalışanları, LinkedIn'in yeni bir işe başlama bildirimlerini tersine çevirdi.

Reklamcılık sektörünün yoğun insan kaynağı sirkülasyonu, yıllardan beri çözüm bekleyen, giderek kronikleşen, yer çekimi kadar gerçek ve bilinen bir sorun. Birçoğu küresel bir network ağının çatısı altına giren dev isimlerden sektörün irili ufaklı yeni isimlerine, ölçek fark etmeksizin ajanslar arası yaşanan bu patinaj durumu LinkedIn’den gelen bildirimleri sessize aldıracak kadar kanıksanmış durumda.

Ajanslardaki insan sirkülasyonuna ve LinkedIn’deki bitmek bilmeyen yeni işe başlama bildirimlerine karşı #KeepTribaling hareketini başlatan Tribal Worldwide İstanbul, çalışanların sürekliliğine vurgu yapmak amacıyla yeni bir işe ‘başlamama’ mesajları paylaşıyor. Başta Ajans Başkanı Arda Erdik olmak üzere Tribal çalışanları LinkedIn üzerinden “Yeni bir pozisyona başlamadığımı paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.” mesajını yayınlayarak ajanstaki çalışma sürelerine vurgu yaptılar.

Sektör dinamiklerinden ayrıştığını göstermek için LinkedIn’in standart bir özelliğini yaratıcı bir insan kaynakları kampanyasına dönüştüren Tribal Worldwide İstanbul çalışanları tarafından yapılan paylaşımları #KeepTribaling etiketi üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

Görseller:Tribal Worldwide İstanbul