Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yarım Bisiklet Halfbike’a Yeni Özellikler

Yarım Bisiklet Halfbike’a Yeni Özellikler

Geçtiğimiz yıl Kickstarter'da fonlanan minimalist bisiklet tasarımı Halfbike, 2.1 güncellemesiyle yeni özellikler kazanıyor.

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında başlattıkları Kickstarter kampanyasıyla fonlanan Halfbike, üç tekerlekli bir scooter’ı andıran tasarımıyla bisiklet dinamiklerine yeni bir model getirmişti. Üzerinde ayakta durup pedal çevirdiğiniz Halfbike, bu yapısıyla aslında üzerinde koştuğunuz bir bisiklet algısı yaratıyordu.

Danimarkalı tasarım stüdyosu Kolelinia tarafından geliştirilen Halfbike‘ın 2.1 olarak isimlendirdiği yeni modelinde 3 ileri vites ile geliştirilmiş kadro ve fren sistemi bulunuyor. Tüm bunlar eşliğinde Halfbike, sürücülere hem daha ergonomik sürüş deneyimi hem de farklı hız devirleri sunuyor.

Kolayca katlanarak otobüs, vapur gibi toplu taşıma araçlarında veya otomobil bagajında taşınabilen Halfbike, geçtiğimiz yılki Kickstarter kampanyasında 1 milyon dolara yakın destek toplayarak büyük bir başarıya ulaşmıştı. Kolelinia şu anda son halini verdiği ürünleri için düzenli sipariş almaya hazırlanıyor. Ürünün birim fiyatının ise 599 dolar olacağı açıklandı.

Görsel: Halfbike