Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Pop Kültür İkonlarının En Minimalist Halleri

Pop Kültür İkonlarının En Minimalist Halleri

Grafik tasarımcı Brice Martin-Graser, popüler kültürün gelmiş geçmiş en ikonik figürlerini, LEGO parçalarını anımsatan çizimlere taşıyor.

Brice Martin-Graser pop kültürünün ikonlaşmış figürlerini en basit halleriyle çiziyor. Çizimlerdekilerin hangi karakterler olduğunu tahmin edebilir misiniz?

Fransız grafik tasarımcı Martin-Graser, seriyi yaratmaya The 100 Day Project (100 Günlük Proje) ile başladı. Proje katılımcılarından beklenen ise tercih ettikleri bir konuda günlük olarak çizimler ortaya çıkarmaktı. Bir fikre odaklandıktan sonra karakterleri tasarlamak için birkaç gün geçiren Martin-Graser, bulduğu orijinal fikri genişletmeye ve daha ilginç bir hale getirmeye başladı.

Tasarımcının yarattığı seride Scooby-Doo, The Simpsons, South Park, SüngerBob, Angry Birds gibi çizgi karakterlerin yanı sıra; A Takımı, Breaking Bad, Hayalet Avcıları, Pulp Fiction gibi dizi ve film karakterlerinin, ACDC ve The Beatles gibi müzik gruplarının LEGO bloklarını andıran en minimalist halleri yer alıyor. Yetenek gerektiren çok ince detaylar, karakterlerin birbirinden ayrılmasını sağlıyor.

South Park:

Hayalet Avcıları:

Oz Büyücüsü:

Breaking Bad:

Power Rangers:

Scooby-Doo:

Batman:

Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler:

Angry Birds:

A Takımı:

The Beatles:

The Simpsons

SüngerBob:

ACDC:

Görsel: Behance