Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yaratıcı Ajanstan Absürd ve Yaratıcı Instagram Kullanımı

Yaratıcı Ajanstan Absürd ve Yaratıcı Instagram Kullanımı

9 Eylül 2009'da kurulan yaratıcı ajans Les Créatonautes, gerçeküstü kolajlar yaptığı bir Instagram hesabına sahip.

Ajansların Instagram hesapları birbirinden farklı olabiliyor. Lakin yaratıcı sektöre üretim yapan bir ajanssanız kendi iletişim dilinizin de albenili olması size bir artı değer katıyordur. Les Créatonautes, Strasburg’da bulunan bir iletişim ajansı ve Instagram hesapları bir harika!

Turşu Kertenkele de Olabilir

9 Eylül 2009’da kurulan yaratıcı ajans Les Créatonautes, gerçeküstü kolajlar yaptığı bir Instagram hesabına sahip. Bir dilim kekle timsahı da birleştiriyorlar, deveyle koyunu da. Ya da pinpon topunu yumurtadan, raketini ise kıymadan yapıyorlar. İnsanın aklına kıyma ve yumurta olunca kullanılan elementler, pide falan geliyor ama hayır, pinpon kompozisyonuna sahip oluyor bu kolaj. Duyuların görsel aktarımlarını 248 gündür sürdürüyorlar hesaplarında. Cipsten gül, gerçek domuz kumbara gibi görsellerle günümüz hesaplarının arasında kendilerine fark edilecek bir alan açıyorlar.

Her gün mutlaka bir içerik giren ajans, Dünya Kupası gibi gündelik konu başlıklarına da içeriklerinde yer veriyor. Benim favorilerim meyve ve sebzelerle birleşen hayvanlar. Onların birleşimi gayet eğlenceli olmuş.

Görsel: Les Créatonautes