Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yalçın Pembecioğlu’ndan Kristal Elma’da Dünyada Ödül Kazandıran Trendler Çalıştayı

Yalçın Pembecioğlu’ndan Kristal Elma’da Dünyada Ödül Kazandıran Trendler Çalıştayı

Bigumigu kurucuğu ortağı ve genel yayın yönetmeni Yalçın Pembecioğlu, Kristal Elma Festivali'nde önemli trendleri yakalayarak ödül kazanan işlerin stratejik ve yaratıcı başarılarına odaklanan bir çalıştay gerçekleştirecek.

Pazarlama ve iletişim dünyasına yön veren fikirler çoğu zaman güncel hayattan, popüler kültürden ve trendlerden besleniyor. Trendler ise toplumların güncel ilgi odaklarına dair sinyaller içeriyor. Yaratıcılık yarışmalarında bu sinyalleri iyi okuyup etkili kampanyalara dönüştürebilmiş işler de çoğu zaman yarışmadan ödülle ayrılıyor. Trendleri yakalamak ve analiz etmek Bigumigu olarak temel amaçlarımız arasında yer alıyor. Cannes Lions ve Kristal Elma gibi yaratıcılık yarışmalarında ödül alan işlerin sene boyunca özenle ürettiğimiz içeriklerimizle paralellik gösterdiğini gördüğümüzde de bir medya şirketi olarak gurur duyuyoruz.

Bu yıl 11-12 Ekim’de düzenlenecek olan Kristal Elma Festivali’nde, Bigumigu kurucuğu ortağı ve genel yayın yönetmeni Yalçın Pembecioğlu, doğru trendleri yakalamış kampanyalara odaklanan bir çalıştay gerçekleştirecek.

Dünyada Ödül Kazandıran Trendler

Kristal Elma Festival’nin 2. gününde, 12 Ekim’de gerçekleşecek olan çalıştayda dünyada son yıllarda ödül kazanan belli işler ve doğru zamanda yakaladıkları önemli trendler ele alınacak. Bu işlerin stratejik ve yaratıcı başarıları, dokundukları trendleleri nasıl destekledikleri incelenecek. Ardından görev dağılımı yapılarak katılımcılar gruplara ayrılacak. Fikir üreten ve sunum yapan gruplar trendler ışığında kampanya kurgulamanın püf noktalarını deneyimleyecek.

Markaların pazarlama ve iletişim bölümlerinde uzman ve yönetici pozisyonundaki profesyoneller ile ajanslarda müşteri ilişkileri ve stratejik planlama bölümlerinde çalışan profesyoneller için tasarlanan çalıştay bir saat sürecek.

Ücretsiz olarak gerçekleşecek olan çalıştayın sınırlı sayıdaki kontenjanı şu anda dolmuş durumda. Kristal Elma Festivali ve düzenlenen çalıştaylar hakkında detaylı bilgiyi internet sitesinden alabilirsiniz.

Bigumigu olarak hazırladığımız bu tip çalıştaylar ve eğitimlerle ilgili bilgi almak ve isterseniz bize [email protected] adresinden bir e-posta göndermeniz yeterli.

Görsel: Beyza Çalıkoğlu